»

Thursday, February 25, 2010

Σύνδεσμος για το Ίσιωμα του Κόσμου - Εξαγγελίες updated

[η ανάρτηση του monster post που έταξα παραπέμπεται στις ελληνικές καλένδες προς το παρόν ένεκα έντονης και μαζικής λαϊκής απαίτησης γαι εγγραφή στον ΣΙΚ - το ακόλουθο κείμενο αποτελεί την ολοκλήρωση του σχολίου μου στο πιο πάνω λινκ και είναι open to suggestions και αηδίας, καθώς συντάχθηκε in  a hurry]



Προς γραμμένα και άγραφτα μέλη του ΣΙΚ:

Η διαδικασία εγγραφής μέχρι τώρα ήταν απλώς να εκδηλώσεις ενδιαφέρον τζιαι εγίνεσουν αμέσως μέλος. ΧΑΟΥ ΕΒΕΡ, επειδή αυτό διά την εντύπωση ότι είμαστεν πολλά νηστιτζιοί εδώ στα χετκκουώρτερς, αυτό αλλάζει as of now. Τόσο τα ενδιαφερόμενα όσο και τα υφιστάμενα μέλη, από τούδε και στο εshιέξιξης, θα ελέγχονται για ισιωτικά προσόντα και ικανότητες by means of posting σχετικά περιστατικά.

Μέλη του ΣΙΚ θα γίνονται άτομα και μόρια που, καταρχάς εκδηλώσαν ενδιαφέρον για εγγραφή και, κατά δεύτερον, παρέθεσαν αποδεικτικό υλικό, δηλαδή που ίσιωσαν ή επιχείρησαν να ισιώσουν τον κόσμο, όπως αυτό θα διαφαίνεται μέσα από τις αναρτήσεις ή τα σχόλιά τους. Σκέτη πρόθεση για ίσιωμα δεν μετρά καθώς αυτό συνιστά κώλωμα και "shύλλον που με λάσσει με δακκάνει".

Έλλειψη ισιώματος και μετέπειτα ranting στο βλογ δεν μετρά, επίσης. Τα μέλη δικαιούνται κατά καιρούς να φωνασκούν και να δέρνουνται μόνα τους, αλλά ενίοτε πρέπει να υπάρχει και πραγματικό ίσιωμα.

Ισιωτικές αναρτήσεις είναι αυτές που είτε διηγούνται ένα περιστατικό κατά το οποίο το μέλος ίσιωσεν/ετάραξεν/έζεξεν ένα ζαβό πλησίον είτε τους ίδιους τους αναγνώστας (βλέπε και βλέπε). Για παραδείγματα ισιώματος, μπορείτε να αποταθείτε στο label "Ισιωτήριο" εδώ δεξιά. Εκεί θα βρείτε, επίσης, και μερικά παραδείγματα όπου το ίσιωμα δεν κατέστη δυνατό, είτε γιατί δεν επιχειρήθηκε είτε γιατί έμεινε μισοδότζι.

Δείτε και την απαρχή - αυτό το ποστ έμπασε κάποιους αυτόματα στον ΣΙΚ: τη Λένη που τον ίδρυσε και τον βάφτισε (και τώρα Εκτελεστικός Γραμματέας) και την Εόλικα που παρέθεσε την εμπειρία της και εκτοξεύθηκε στην αντιπροεδρία.

Υφιστάμενα μέλη you have to earn your stay. Όποιος παρατηρείται ότι τελεί αδρανής  για μεγάλο διάστημα (βλ. παράδειγμα ταπεινοφροσύνης), θα του δίδεται υποχρεωτική άδεια τζι αν δεν ισιώσει θα απολύεται.

Παραμένουν οι προαναφερθείσες για τους προαναφερθέντες λόγους, η Neerie που αν την ξηγράψω εννά πιάει τα λεφτά του ταμείου τζιαι να εξαφανιστεί στα κατεχόμενα τζιαι ο Τέρρας ο γραφίστας μας. Αν ξηχάννω κανένα επίτιμο μέλος, συγχωράτε με τζιαι πέτε μου το (όι ότι με εσυγχωρήσετε αλλά το όνομα του μέλους).

Α, τζιαι επειδή έπιασα δικτατορικό στο ίσιωμα, αλλάζω τίτλο και από Πρόεδρος γίνομαι Δικτάτορας.


update: μόλις είχαμε την πρώτη θεαματική προσχώρηση στο ΣΙΚ: enter Mishiaros

ένα χειροκρότημα παρακαλώ

16 comments:

Κκουλλάς said...

Άτε dictator sike, με βάση τα νέα δεδομένα, κάμνω αίτηση για εγγραφή στον ΣΙΚ
να τον ισιώσουμε, ή να τον ζαώσουμε τέλεια χαχαχαχαχαχααααααα.......

Leni said...

Αγαπητέ Κκουλλά,

σαν Εκτελεστικός Γραμματέας του ΣΙΚ επιθυμώ να σε ενημέρωσω ότι η αίτησή σας για εγγραφή στον ΣΙΚ έχει ληφθεί και θα εξεταστεί εντός των προσεχών ημερών/ ωρών (ανάλογα αθκιασεροσύνης).
Αποδεικτικά στοιχεία ισιώματος/ ταράματος/ ζώματος (; Σάηκ;) του κόσμου παρακαλούνται να επισυναφθούν στην αίτησή σας.

Με εκτίμηση,

Λένη Ποτζείνη
E.Γ.

Neerie said...

Αξιότιμη κυρία Πρόεδρε (γλυψ γλυψ)

Ο ρόλος μου στον ΣΙΚ δεν είναι μόνο να συνάω τα λεφτά των μελών(εξάλλου ούλλοι χρωστούν τες συνδρομές τους ακόμα παρόλες τις προσπάθειες μου, ο Τέρρας εν ακόμα απκιέρωτος για το λογότυπο) και πιστεύω ότι έχω πολλά να προσφέρω στον τομέα της ηθικής αντι-κατάπτωσης του τόπου (βασικά να φέρουν οι άντρες τον νου τους στο άνω κεφάλι) και για το σκοπό αυτό θα παραθέτω από καιρού εις καιρό διάφορα περιστατικά της
(μάταιης?) προσπάθειας μου να ισιώσω τον Κυπραίο άντρα.

Με αγάπην τζαι φιλάκια ρουφηκτά,
Neerie Eerie

τζι άμαν θέλετε να σας μαειρέψω - ναι! εμαείρεψα προχτές! (γλυψ γλυψ 2)

Eólica said...

ΕΜΠΡΟΣ ΓΕΡΑ ΜΕ ΤΣΑ-ΜΠΟΥ-ΚΑ!!
Έτσι ανανεωμένο το ΣΙΚ προχωρά μπροστά, γερά στις επάλξεις (και όλα τα συμπαρομαρτούντα κλισέ)
Θα επανέλθω σύντομα με ισιώματα διευθυντού και προϊσταμένου

Joy Tears said...

Πιάνεται αν έγινε προσπάθεια για ίσιωμα κλεφτοεταιρίας αντιπροσωπείας αυτοκινήτων;; Την Unicars. Το ανάλογο ποστ που έγραψα μαζί με σχόλια του κόσμου για παρόμοιες εμπειρίες στην ίδια κλεφτο-εταιρεία έφτασαν με email μέσω ενός μέσου σε διευθυντάδες και υπαλληλίσκους και το θέμα συζητήθηκε ευρέως. Τώρα τι θα γίνει στο μέλλον...ποιος ξέρει; Μια φορά πάντως εγώ επροσπάθησα!

Diasporos said...

Βάλλεις με υπεύθυνο καλλιτεχνικής προπαγάνδας?

Πρασινη νεραιδα said...

"Μέλη του ΣΙΚ θα γίνονται άτομα και μόρια "..εφυρες με!!

καλα, μην περιμενεις να πατησω ολα τα λινκ, με την καμια ομως!!

χαιρομαι που ζεις παντως,
να μας θυμασαι πιο συχνα πλιζ!!!

Κκουλλάς said...

Dear Leni
έτα ούλλα τζαμαί... http://kkoulas.blogspot.com

I mean, oti apodeiksi xreiazesai tzamai tha ti vreis ;-)

Ουφ! said...

αχ εγώ είμαι μέλος αλλά θα περιμένω την ευκαιρία να το earn, great dictator...

Neerie said...

Rain Tears αν έστειλες το ποστ για τη Unicars στους μάστρους της τότε δηλώνω περήφανη για σένα τζαι θα εισηγηθώ άμεσα την έγκριση της αίτησης σου στον ΣΙΚ

postbabylon said...

Mastre, exw thkio apories:
1. H drash tou SIK en pagkosmia enne?
Ginetai tziai se Kryoxwres?
2. Mporoumen ta katastatika/aithseis na ta grafoumen tziai se aoriston? (Gia na parousiasw CV dhladh, na men karterw na me fonaksei to egklhma)

By the way, Mastre efera sou mia fizzan xalloumia pou to Pissourin, aigoprovia! Oi, oi se parakalw en dwro, en na me prosvaleis!

Pou eftomas exw sou loukanika krasata *lick *lick :-D

Αχάπαρη said...

Κυρία δικτατόρισσα, πρόεδρε ήνταμπου σε λαλούν,
Καταγγέλλω την πουπάνω μου για αχαλίνωτο γλύψιμον. Απαιτώ άμεσα να διαγραφεί που τούτον τον αξιώτιμον σύνδεσμο τζιαι να καταδικαστεί σε ισόβια παρασκευή λουκανίκων τζιαι χαλλουμιών τα οποία θα μου κάμνει home delivery μούχτιν.

Πάντα στην διάθεση σας,

αχάπαρη.

Anonymous said...

egw egkrinoume?? ti en na ginei? :P

Joy Tears said...

Είμαι ήδη μέλος στο ΣΙΚ αλλά για να απαντήσω στην ερώτηση σου, ναι επίε το χαπάρι στους μάστρους στην Unicars και έγινε κάποια δουλειά..να σκεφτείς εθέλαν να μου στείλουν και δώρο μισιήμου αλλά εν εδέκτηκα! Γλείψιμο εγώ εν δέχομαι!

Sike said...

rain tears, εχάλασες μας τα! τα δώρα δέχεσαι τα τζιαι αν μεν τα θέλεις κάμνεις τα δωρεά στο σύνδεσμο.

σάστα τζιαι γύρε το σιβί σου να το δούμε...

postbabylon, ναι και ναι. Η fizza θκιαβάζεται όπως την πίτσα;

μπράβο ούφο για τη καρτερικότητά σου, μόνο μεν ξεκινάς τες προτάσεις με αχ γιατί δεν πάμε πουθενά

:D

πράσινη, :]

ντάιασπορ, λολ, i put the looks you put the brain

κυρία εόλικα, έχω άγνωστη λέξη.

φωνάζει μου το αθρωπούι. Να σημειώσω ότι όσο το σκέφτουμαι, παραπάνω συνειδητοποιώ ότι ο Μισιαρός έκαμεν ίσως το καλύτερο ίσιωμα μέχρι στιγμής: it actually achieved something. Νομίζω να του δώσουμε καμιά πλακέτα σε μια σεμνή τελετή

έρχομαιιιιι αγαπούαααααααααα

Anonymous said...

esira to kiria proedre! :P