»

Wednesday, January 13, 2010

Τεμπελόσκυλο

Γράφω ποστ για να δω τι ημερομηνία έχουμε σήμερα (θα το γράψει όταν κάμω publish).

Βασικά, τον ελεύθερό μου χρόνο τρώω τον στο να σκέφτουμαι τι να κάμω για να μεν ξαναπάω δουλειά. Εν έshει σαν το καθίσιν τζιαι μεν ακούτε. Ένυ αηδίας;

Ξέρω να κάμνω σμιλί τζιαι να ζωγραφίζω. Πορώνουμαι, πάω τζιαι γοράζω υλικά με τους τόνους για να δημιουργήσω πρωτοποριακά πράματα τα οποία να μοσχοπουλήσω τζιαι να γίνω ξακουστή στην υφήλιο τζιαι να μεν χρειάζουμαι πλέον τη δουλειά, αλλά όπως τα φέρνω σπίτι μεινίσκουν τζιαμέ στοιβασμένα τζιαι τρων τα τα χώματα.

*sigh*

Πρέπει να σκεφτώ κάτι τζιαι σβέλτα. Οι μέρες λείφκουν (ακόμα εν ηξέρω πόσες έχουμε, αλλά συγκόφκω που τα κουθκιά του γαλάτου ότι είμαστε κοντά) τζιαι πρέπει να πάω δουλειά τζιαι το αθρωπούι στη γεναίκα *yell*.

Αλόπως να γινώ τζι εγώ γεναίκα τζιαι να κάθουμαι έσσω;!

*sigh*

Aς δούμε τώρα και την ημερομηνία.

18 comments:

Sike said...

!YIKES!

postbabylon said...

pisteukw se oti san to kathisin en eshei.

To loipon, tha peis tou papa tou anthrwpouthkiou me sovaron yfos tziai me ena dakry sto aristero mmati: "Ma dwkoumen ton sporon mas, to kamarin mas se ksena sherka? (Giagko!, pou lalei tziai o Foskolos) tzi an pathei tipote? an h genaika en to prosexei? Sthn Amerikh mia nanny esousen to mwron toson polla wspou tziai epathen diasish tziai epethaneeeeeeee! Inta? ekamamen to athrwpouin gia na to anagiwnnoun alloi? H prwth tou leksoua na einai "genaika"????"

tziai tha kathesai spiti na grafeis post.

Anonymous said...

Συμφωνώ, συμφωνώ!Πριν ένα μήνα ξεκίνησα δουλειά μετά τη γέννα (ένα χρόνο καθόμουν και πληρωνόμουν κανονικά) και όλοι μου λέγαν,"αχ θα δεις τι ωραία που θα είναι τώρα, θα αλλάξεις παραστάσεις, θα βγεις από το σπίτι!". Ε λοιπόν, ποτέ δεν κλείστηκα και τώρα που δουλεύω, ακόμα σκεφτομαι (κι εγώ) τι να κάνω, για να μην ξαναπάω δουλειά (και την αγαπάω πολύ, πού να τη βαριόμουν!).

ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΟΥ ΤΟ ΚΡΑΤΑΕΙ ΓΕΝΑΙΚΑ!!!!ΓΙΝΕΤΕ?

Alice World said...

Θέλω τεκμιρίωση αυτής της δήλωσης μερικούς μήνες μετά που θα επιστρέψεις. Για την ώρα παρακαλώ όλες τις υπόλοιπες μπλοκισσέρσ που βρίσκονται στο επόμενο στάδιο να μας διαφωτίσουν. Να ξέρουμε και μεις τι συμφέρει τελικα.:οΡΡΡΡΡΡ

Πρασινη νεραιδα said...

εχω κανει baby-sitting, τα μωρα με αγαπουν,ξερω να ξεσκατιζω, να κανω φρουτοκρεμες (και με μπισκοτο),λεω τραγουδακια.
τι αλλο;
ε,νομιζω σε επεισα για τα προσοντα μου..

postbabylon said...

Thelw na sou pw oti ethkievasa shmera tounto post sou:
http://saikkopad.blogspot.com/2009/06/amke-1821-2009.html

tziai oti hmoun tziai gw tziame tziai kitrinh! Hmoun ena peripou tziame konta sth Lemeso (sto xrysoprasino rinokero!) me kitrino kolan tziai kitrinh fanelloua:-)

tsiok singkinitik:-)

Leni said...

εχω κανει baby-sitting, τα μωρα με αγαπουν,ξερω να ξεσκατιζω, να κανω φρουτοκρεμες (και με μπισκοτο),λεω τραγουδακια και είμαι πτυχιούχος δασκάλα.

(Σόρυ νεραϊδούλα μου)

μεχεχεχ

Πρασινη νεραιδα said...

ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ.
αυτο ηταν υπουλο...!

Eólica said...

Αν εξεκινούσες καμιάν επειχείρηση δική σου; Άκουσα δύο περιπτώσεις ως τωρά που μαμάδες που εν εβρίσκαν τα πράματα που εθέλαν στην κυπριακήν αγορά εξεκινήσαν δικά τους καταστήματα και είχαν και επιτυχία! Βέβαια κάτι τέθκοιο προϋποθέτει τρέξιμο, αλλά τουλάχιστον θα είσαι μαζί με το αθρωπούι! Στον έπαρχο μπορείς να βρεις πληροφορίες για οικονομική ενίσχυση/χορηγία αν επιλέξεις να κάμεις κατάστημα στην εντός των τειχών Λευκωσία.

Sike said...

συμμαθήτριααα, ο "παπάς του αθρωπουθκιού" δεν ζει μαζί μας, είμαι μόνο εγώ και ο χάσπας.

καλό-ε. Σόρρυ, αλλά έτσι που το εθκιάβασα (το "παπάς του αθρωπουθκιού") έτσι μου ήρτε να πω :] Μη μου άγχου.

ανώνυμη που "ένα χρόνο καθόσουν και πληρωνόσουν κανονικά", πε μας τα μυστικά σου! Οξά τόση εν η άδειά σας εσάς;! Να φιρτώ τωρά!

νεράιδα, έφαν σε η λένη στα σημεία... ευχαριστώ πάντως :]

εόλικα, μακάρι να είχα ενθουσιασμό που να κρατούσε τζιαι μετά που θα εγόραζα τα υλικά μου... Αν και θέλω πολλά -μεταξύ άλλων- ένα δικό μου κατάστημα με ρούχα μόνο αγορίστικα και αλάνθαστα.

Ουφ! said...

να μαζέψεις όλα σου τα ποστ σε ένα word file, να τα τυπώσεις και να πάρεις σβάρνα τους εκδότες... και η μαμά του harry potter κάπως έτσι ξεκίνησε... σκέψου πόσα σίκουελ θα έχεις: το αθρωπούι στο δημοτικό, το αθρωπούι στο γυμνάσιο, το αθρωπούι έφερε σπίτι τη φιλενάδα του κλπ :-)

Joy Tears said...

Εσύ κάθεσαι και έχεις το ανθρωπούι σου και εν επεθύμησες τη δουλειά, εγώ που εκάθουμουν απλά χωρίς ανθρωπούι και πάλε είπα...σαν το καθήσι εν έσσιει!!
Έννεν καλά που λαλώ να πάμε πίσω στον χρόνο με τους άντρες-κουβαλητές κι εμείς σπίτι;; Έγω έτσι ισότητα που έχουμε σήμερα εν την θέλω!!!

Mana said...

Ακου να δεις το μυστικό. Ώσπου είναι μικρά, τρώνε, χέζουν, κοιμούνται, παίζουν όλες το σκεφτόμαστε τι ωραία είναι να είμαστε σπίτι μαζί τους.
από τη στιγμή όμως που θα αρχίσουν να κινούνται, να μιλούν, να φωνάζουν και γενικώς να γίνονται πραγματικά ανθρωπούθκια, το να είσαι σπίτι συνέχεια μαζί τους, για μένα τουλάχιστον ισοδυναμεί με εφιάλτη. Ώσπου να περπατήσει η κόρη μου όλοι μου έλεγαν ότι είχα το πιο ήσυχο μωρό. από τότε που περπατά έχασα την ησυχία μου. όταν είμαστε σπίτι παίζουμε, γελούμε, μαλλώνουμε, κάμνει αταξίες συνεχώς, ώσπου να κοιμηθεί. δεν έχω χρόνο να κάνω τίποτε, μα τίποτε άλλο. ενώ στη δουλειά, μια χαρά είμαι. αν μη τι άλλο μπορώ να πάρω ένα τηλέφωνο μια φίλη μου να δω πως είναι.

Αχάπαρη said...

Πε μου επέψαν σε ή ήρτες μόνη σου?

Grrrrr

ρίτσα said...

να κάμουμε διαμαρτυρία για πληρωμένη άδεια μητρότητας ενός χρόνου και αν θέλουμε περισσότερη απλήρωτη όπως και σε άλλες χώρες της ευρώπης

απεργία πείνας ΤΩΡΑ.

ξέκίνα εσύ

Anonymous said...

"ξεκίνα εσύ"

eshesa gelio

Anonymous said...

Η ανώνυμη είμαι...
Το μυστικό είναι ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ.
Τόση είναι η άδεια δαμέ, αν διοριστείς στο θαυμάσιο, καταπληκτικό ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!Και 2 μήνες πριν την ΠΗΤ (ξέχωρα την επαπειλούμενη!- από αυτή όμως δεν πήρα, ήμουν τίμια, πήρα ότι δικαιούμουν!)

Mana επέτρεψε μου να διαφωνήσω...Γύρισα στη δουλειά ακριβώς στη φάση αυτή που περιγράφεις ως εφιάλτη...Και στενοχωριέμαι πάρα πολύ που χάνω τόσα από τα καθημερινά καινούργια της πράγματα!Και για να πω την αλήθεια, από τη στιγμή που περπάτησε, ξεκουράστηκα!Την έχω και αλωνίζει και εγώ κάνω ότι θέλω-πάντα παρακολουθώ και έχω περιορίσει όσο το δυνατόν τους πιθανούς κινδύνους!Ενώ πριν περπατήσει, έπρεπε να είμαι συνέχεια μαζί της!Τότε (αν και αδειούχα) δεν μπορούσα να μιλήσω στο τηλέφωνο με φίλες, τώρα μπορώ (όχι από τη δουλειά, από το σπίτι,εκεί που δουλεύω δεν μπορείς να κάνεις τηλέφωνα!)!

Sorry για την κατάχρηση του χώρου!

Anonymous said...

ηβρα σου τη λυση για να μεινισκουμεν τζαι οι δκυο σπιτιν τζαι να γινουμε τζαι πλουσιες τζαι διασημες.
εγω θα ραφκω φουστανια με φιογκους, τζαι συ θα καμνεις σμιλετινα ζακεττακια να πηεννουν σετ τζαι θα τα πουλουμεν στο φασσιον μαρκετ.
ατε, εισαι;;;