»

Thursday, July 23, 2009

Έννεν γι΄αυτόν που έκοψα τζιαι τα νέα τζιαι ούλλα;

O Υπουργός Άμυνας σήμερα στα Άστρα, σχολιάζοντας την καταγγελία μητέρας εθνοφρουρού ότι κατά την διάρκεια της εκπαίδευσής του στο ΚΕΝ, υποχρεώνεται να φωνάζει, μαζί με τους άλλους στρατιώτες, συνθήματα κατά των Τούρκων, χαρακτήρισε τέτοια περιστατικά απαράδεκτα και λυπηρά. Πρόσθεσε ότι το Υπουργείο Άμυνας έχει λάβει τα μέτρα του για να σταματήσει η εκφώνηση τέτοιων σοβινιστικών συνθημάτων που είναι αξιοκατάκριτη και αξιόποινη και παραβιάζει την πάγια διαταγή του ΓΕΕΦ, το οποίο καθορίζει τα συνθήματα που μπορούν να εκφωνούνται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης. Τέλος, διεμήνυσε ότι θα απομακρύνονται αμέσως από τα ΚΕΝ όποιοι εκπαιδευτές παραβιάζουν τις εντολές και χρησιμοποιούν συνθήματα που δεν επιτρέπονται.

  • «Απαράδεχτα και λυπηρά»;! ΣΥΓΝΩΜΗΝ: ΑΜΑΝ ΕΝ ΦΩΝΑΞΩ «ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ», ΤΙ ΕΝΝΑ ΦΩΝΑΞΩ; ΜΕΣΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;!;! ΕΞΩ ΟΙ ΣΟΥΗΔΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ;!;! ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ;! Μακάριοι οι πτωχί τω πνεύματι, ναι, αλλά βοηθάτε με κάποιος.

  • Για όποιον κωλύεται να εννοήσει το πιο πάνω, όπου Τούρκος βλ. ποθκιάντραπος βούρκαρος εισβολέας και κατακτητής επί 35 χρόνια, ουχί αδερφός ή καρτάshης.

  • Τζιαι ποια εν τα συνθήματα «που μπορούν να εκφωνούνται κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης»; «Περνάει ο Στρατός του Κυπριστάν ο καλός, του κάθε μας εχθρού ο shυφτός βουτυρός»; «Ηθικόν: μεν δεις!, Κορμίν: ατελείωτον, είμαι ο καλύτερος!»; «Γύρος καλός, μόνο βοδινός»;

  • Άλλη τζείνη η μητέρα! Έπιαεν τηλέφωνο στο Υπουργείο να καταγγείλει ότι το μωρό της, άνευ λόγου και αιτίας, φωνάζει συνθήματα κατά των καημένων των τούρκων που εν μας εκάμαν τίποτε;! Ας πούμεν... εν αντρέπετουν;;;

  • Γιατί ο γιος; Άλλος τζείνος! «Μάμαα μουυυ, ουάαα ουάααα, βάλλουν με να φωνάζω να φύουν οι τούρτζιοιιιι, μπουχούυυυυυυ... εν σέλωωωω *μυξ μυξ* Πονώ λαιμό μου και εν μπορώ φάω τα κανελόνια που μου φέρνεις στη σκοπιάααα ουάαααα *μυξ μυξ*»

  • Ουαί υμίν, υπουργοί και βουτυραίοι ηττοπαθείς, ότι γλείφετε τους κώλους των τουρτζιών.

  • Ουαί ημίν, βασικά >:[
υ.γ. update 28/8: εξήχασα τον καλλύττερον! Τζείνος που απάντησεν το τηλέφωνο τζιαι αντί να της πει «ΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ ΡΕΞΕ ΤΖΕΙ ΤΖΙ ΕΧΟΥΜΕΝ ΤΖΙΑΙ ΔΟΥΛΕΙΕΣ», he actually έκατσεν τζιαι εκράτησεν σημειώσεις από την καταγγελία τζιαι επροώθησεν την πάραπανω. «Κύριε Υπουργέ, κύριε Υπουργέ!!! *σλουρπ σλουρπ* Αν έβρεις τι βάλλουν τα μωρά τζιαι φωνάζουν!! Κάθεσαι; Κάτσε! *σλουρπ*»

15 comments:

Chocolat said...

No comment!! Έχουμε τζι εμείς ?μωρά*? στο ΚΕΝ, αλλά όσσον τζε λαλούν μας ότι εν καλά, όι να μας λαλούν για τα συνθήματα!! Έλεος


*Άμαν είσαι 17 χρονών, τι είσαι; Μωρό ή μεγάλος;

ΠΣ: Το όνειρο;

dokisisofi said...

«Μάμαα μουυυ, ουάαα ουάααα, βάλλουν με να φωνάζω να φύουν οι τούρτζιοιιιι, μπουχούυυυυυυ... εν σέλωωωω *μυξ μυξ* Πονώ λαιμό μου και εν μπορώ φάω τα κανελόνια που μου φέρνεις στη σκοπιάααα ουάαααα *μυξ μυξ*»



ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

Anonymous said...

Φυσικά τζαι εν ρατσιστικό! Άκου να φωνάζουν έτσι αίσχη σε τζίνους που εσφάξαν τόσους ανθρώπους(τζαι οι μόνο Ελληνες) και κρατούν την πατρίδα μας.
ίντα στο στρατό κανονικά πρέπει να τους λαλούν άμα γίνει πόλεμος με τους "αδελφούς" να προσέχουν να μεν τους τραυματίσουν σοβαρά, μόνο σε περιπτώσεις αυτοάμυνας θα δικαιολογείται η βια κατά των τουρκουδιών.

Α και σαν καλή μέλλουσα μήτηρ, εσύ να μάθεις το μωρό σου να αγαπά εκείνους που έσφαξαν τους προγόνους του. Και φυσικά να του δώσεις ένα χριστιανικό(να το κόψουμε τούτο σιγά-σιγά) και ένα μουσουλμανικό όνομα. Έτσι, πρέπει να γίνουμε όλοι ανοιχτόκωλ..εε ανοιχόμυαλοι!

Anonymous said...

Υ.Γ θα σε εξορίσουν στο πυρ το εξώτερο οι..προοδευτικοί συν-μπλόκερ σου. Λυπούμαι σε.

Sike said...

choc, αν είσαι μάνα του εν μωρό, αν είσαι παρέας/φιλενάδα είσαστε μεγάλοι. Αν πάεις στρατό είσαι μωρό, αν καπνίζεις που τα 8 σου είσαι μεγάλος. (υ.γ. με τούτα που ακούω επισκιάστηκε)

ανωνυμ, λαλείς να με πιάσιν όππα κάμποσοι ξαφνικά-ανώνυμοι τζιαι να με σύρουν στη wordpress; χαχαχ

nic said...

αχαχαχαχαχαχα
«Ηθικόν: μεν δεις!, Κορμίν: ατελείωτον, είμαι ο καλύτερος!»

κοίταξε Sike, έννεν σωστόν να φανατίζουνται τα μωρά του κόσμου τζαι να γεμώνουν μίσος επειδή εμάθαν ότι καλός τούρκος ο νεκρός τούρκος τζαι όπου δουν τουρκο να διουν πανω του όπως γίνεται στην Παλαιστίνη...

εμείς είμαστεν πολιτισμένοι και διαδηλώνουμε διαφορετικά και τελευταίως κάνουμε όλο και περισσότερα βήματα προς τους Τούρκους θέλοντας να τους γλύψ... σόρρυ να τους προσεγγίσουμε να δεκτούν να λυθεί το κυπριακό...


πάω να ταίσω κι εγώ το ατελείωτο μου κορμί

Anonymous said...

γιατι να πρεπει δηλαδη να φοναξω, "καλος Τουρκος, νεκρος Τουρκος?", εν πατριωτισμος τουτος, η εν απλα εντελως ανεγκεφαλο? Τζαι γιατι να προωθουμε το μισος, σικε, εσυ θελεις το παιδι σου να μεγαλωσει σε ενα κοσμο που θεωρει λυση το φονο? Γιατι να πρεπει να φοναζω οτι θελω να σκοτωσω, οτι μισω καποιον εξαιτιας της καταγωγης του?

Στον πολεμο κανενας δεν ειναι αδελφος μας, και για να υπερασπιστεις τον εαυτο σου,την πατριδα σου, ο,τι να ναι, ισως χρειαστει να σκοτωσεις.

Αλλα..τι μου εκαμεν εμενα ο Α η ο Β τουρκος που εν εχει καμια σχεση με την εισβολη, που εν την υποστοριζει?

Το θεμα εν ατελειωτο, τζιαι εν μου αρεσκει η αμπελοφιλοσοφια, ουτε η πολιτικη του καφενε, αλλα θεωρω το αδιανοητο να μισεις μιαν εθνικη ταυτοτητα και μια καταγωγη, η οποια εν βασισμενη στην αφαιρεση οποιασδηποτε διαφορετικοτητας, στην αναγκαστικη ταμπελοποιηση, τζιαι την δημιουργια της εθνικης ταυτοτητας ως ευκολα αναγνωρισημου μονολιθου για βιαιοπραγιες.

oniropolos said...

na giasi to stoma s file m... (i to sxeri s p to egrapse, oti thelis)

Sike said...

afigisis, εν τζι εν "εξαιτίας της καταγωγής τους" που φωνάζουμεν ότι τους μισούμε! Θεωρείς τυχαίο που τα βάλλουμε με τους τούρκους αντί, ασπούμε, με τους Μεξικάνους; Get your history straight, man! (ξέρεις τζι άλλον λαό που εξαιτίας του "Α και του Β που δεν υποστηρίζουν την εισβολή" στον τόπο τους, δεν αγωνίζεται ενάντια του εισβολέα/κατακτητή/βιαστή του; τέθκοιαν μεγαλοψυχία μόνο στην Κύπρο βρίσκεις νομίζω)

neerie, δυστυχώς τα όποια βήματα έννεν προς του Τούρκους που τα επιχειρούμε (όπως και θα ΄πρεπε) αλλά προς τους τ/κ, σαμπώς τζι εν τζείνοι που εισβάλαν/κατακτήσαν ή σαμπώς τζι εν τζείνοι που μπορούν να κάμουν οτιδήποτε.

oniropole, γίνεται ούλλον μου το κορμίν το ατελείωτο;

Anonymous said...

Εν συντομια και πολλα απλα.

μα αυτο ειναι το θεμα, οτι "φωναζουμε" (και εδω η χρηση του πρωτου προσωπου πληθυντικου ....εν με εκφραζει και εν θελω να με περιλαμβανει)

Μα το θεματα ειναι 2. 1) μισω? τι σημαινει,τι εννοω με το 'μισω'? Τι consequences εχει? Δηλαδη εσυ σικε, θα σκοτωνες ενα 3χρονο Τουρκακι, εναν 18χρονο φοιτητη Φυσικης, εναν 55αρι λογιστη μονο και μονο γιατι ειναι Τουρκοι?

(2) ΤΙ μισω? Τι ακριβως σημαιναι να λαλεις 'μισω' τους 'Τουρκους'? Εν πολλα πιο περικλοκο.

Δηλαδη αυτο το μισος αναφερετε σε εναν Αυστριακο της Τουρκιας? Σε εναν Αμερικανο-Τουρκο? Για εναν που εν μισος Ελληνας, μισος Τουρκος, εγω τι συναισθματα πρεπει να εχω?

Οσον αφορα για την ιστορια, ως discourse, λυπουμαι αλλα εν πολλα μεγαλο θεμα, τζαι περιπλοκο. Let us not reduce it to 3 lines.

Eν ξερω, απλα φαινεται μου παραξονο να ακουω ακομα τετοιες ιδεες.

Anonymous said...

XAXAXAXA φαντάσου ακόμα να σου αρέσκαν οι αμπελοφιλοσοφίες ρε afigisis!! Τζαι σορρυ αλλά εν ΜΑΛΑΚΙΕΣ που λαλείς, πέρκι να καρτεράς τζαι απάντηση.

SKonte said...

koitaxete, einai ratsistiko kai fasistiko, mi sas po kai antidiethnistiko na fonazoun 19xronoi lokatzides kata ton tourkon se stratopeda tis kiprou. dinoume lanthasmena tin entiposi oti en extroi mas ti stigmi pou kai o stratos tis noteias mpoutzoumpouras kallista tha mporouse na theorithei extrikos. ti kanane perissotero oi tourkoi gia na tous simperiferomaste etsi?

frou-frou said...

mana mou to moro tzai en ekrima.... fonaxe fonaxe pos tha faei to pagotoudin tou apo ton papafilipou ... elise ton i mila mou

Anonymous said...

Sike NA AGIASEIS TO STOMA SOY!!!twra to eida....:)

Anonymous said...

Ρε Σικέ μα γ*** το φελεκκι μου. Εν κανεί ρε φίλε μισή σελίδα μπλοκ να τα πείς αλλά έδωκες το σύνθημα. Οτι πάμε που τα σκ*** στα κ*****. Οτνα είμουν εκπαιδευτής(καθότι έφεδρος υπαξιωματικός) σε επίλεκτα σώματα ετίλεφωνήσαν μαναδες τζαι εκάμαν παράπονο για το γεγονόνος ότι τα μώρα τους ππεφτουν μες τον "κάλλο"(κάποιοι ίσως ξέρετε ποίος είναι ο περίφημος "κάλλος" οι υπόλοιποι ρωτάτε να μάθετε) τζαι πέρνουν έσσο τη στολή λερωμένη. Που είμουν νέοωπας τζαι γω τζαι έππεφτα μέσα αντρέπουμουν να πάω έσσο γιατι η μάνα μου είσιεν να με περιπέζει που εν εξώρτωνα να ξεβώ τον κάλλο. Τζαι επλυνισκα τη στολη μες τες φουντάνες για να μεν την πάρω έσσο να τη δει τζαι να γελά.
ΆΛόπως η μάνα μου ήταν πελλή τζαι οι τωρασινές μανάες εξυπνες; Εν ηξέρω....