»

Thursday, April 30, 2009

Parents-to-be

Χάσπας (για το αθρωπούι που έχει ύψος καμιά 12αριά πόντους curled up): Εν γίνεται να το γεννήσουμε που τα τωρά; Πιστεύκω εννάν πιο βολικό, εννά το βάλλω μες την πούγκα μου.

Sike: Εγώ πάλε νομίζω να το αφήκουμε τζιαμέ που ένη τζι εν εντάξει. Πάλι με χρόνια με καιρούς μπορεί να θέλουμε να το βάλουμε πίσω τζι έθθα μπαίνει.

*yawn*

12 comments:

Anonymous said...

Θα θέλεις να το βάλεις πίσω που τζιαμέ που ήρτεν όταν θα μπείς στο δωμάτιο του και θα δείς μια ποδάκλα νο 44 με τρίσιες να εξέχει που το πάπλωμα τζιαι να κτιτζιωζολούν οι κλάτσες που τες επέταξεν χαμέ η ώρα 04.00 που ήρτεν σπίτι που το club.

nic said...

axaxaxxaxaa Anonymous
πολλά παραστατική εικόνα, μεν σου πω ότι μυρίζουμαι τζαι τις κλάτσες θέμα!

Sike ο χάσπας ποιάν πούγκαν εννοεί; Του παντελονιού όι, έννα σπουρτίσει, αν εν του πουκαμίσου εν οκκέι, μες το πακέτο των τσιάρων ή το τσεντί

Leni said...

Ανώνυμε, φυρμός σχόλιο!! Εν ναν καλά αν έχει τρίσιες η ποδάκλα ως τον τζαιρό που εν να φτάσει 44 σάιζ. Οξά λαλείς να γινούν πάλε must ως τότε;

Σάικ τζαι χάσπα ΧΑΝΕΤΕ! :Ρ

Sike said...

(lol ανώνυμε, κάτι θα ξέρεις :Ρ)

ΜΑΝΑ ΜΟΥ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ TO KAΛΟ ΤΖΙ ΕΚΑΤΗΓΟΡΗΣΑ ΤΟ, ΚΟΜΑ ΕΝ ΕΓΕΝΝΗΘΗΚΕΕΕ!! ΤΙ ΣΟΙ ΜΑΝΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ!! ΑΑΑΑΑΑ!! :[[[ Θα αυτοαναφλέξω το ποστ, για να μάθω.

Ούφφου :(

dokisisofi said...
This comment has been removed by the author.
dokisisofi said...

εθελα να σασω τις παρενθεσεις αλλά βαρκούμαι
τεσπα


ανώνυμε σκέφτου όμως που δεν θα χρειάζεται να τον πείσεις να φάει ξηρή σκυλοτροφή. Θα τρώει οτιδήποτε! Τζιαι δεν θα θέλει βόλτα για να τα κάμει τζιει εσύ να τα μαζεύκεις με τα χαρτονάκια των καλσόν ( ή τα εξώφυλλα της τιβιμανίας( τζιαι να τα βάλλει στη σακκουλλού, να τα κουβαλάς ως τον πλησιέστερο κάλαθο που είναι σπίτι σου φυσικά.
΄Να σκέφτεστε θετικά!

Chocolat said...

Μάλιστα!!! Πάτε τα καλά στο parenting θωρώ!! LOL!!

Τζι εγώ συμφωνώ ότι εν καλά τζιαμέ που ένει!!!

Κουνούπι said...

Χαχαχάχ! :)

thalassamov said...

χαχαχαχα
Παναγία μου, ρε Σάικ!!
Φιρμόοοοοοοοοοος!!!!

Κόρη, καλώς να το δεκτείτε!!!

Αχάπαρη said...

hahaha pellamos postakion!

Arahni said...

να το βάλετε σε μια θηκούα και να το κρεμάσετε στο keyring για να μεν το χάσετε. α;;

Sike said...

erm, arahni, κατ'ακρίβειαν εισηγήθηκεν το τζιαι τούτο όταν το αθρωπούι ήταν 5 πόντους - "εννά το βάλλω πας τα κλειθκιά μου" χαχχαχααχαχ!