»

Monday, April 6, 2009

Καράολοι. Τζιαι κανεί.

Όταν λέγαμε στην αρχιτεκτόνισσα ότι ο λόγος που θα κτίζαμε πάνω από τους γονείς μου (το σπίτι τους, duh) ήταν το οικονομικό (εκτός της αξιοποίησης των εξέχοντων σιδέρων από την ταράτσα τους), αναμέναμε ότι το σπίτι που θα σχεδίαζε θα στοίχιζε πολύ λιγότερο από τα αντίστοιχα έτοιμα. Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση των σχεδίων από κάποιους γνωστούς μας, για να κτιστεί αυτό που σχεδίασε θα πρέπει για το υπόλοιπο της ζωής μας, ο μεν χάσπας να πουλά το κορμί του στο Μώλο, εγώ να αρχίσω να βάλλω ακρυλικά νύshια με στρασάκια, και το δε αθρωπούι να πουλά πέννες στα φώτα (όλη η οικογένεια πρέπει να συνεισφέρει στο παξιμάδι ημών το επιούσιο). Κι όλα αυτά χωρίς τακκώματα. Και μετά που θα τελειώνουμε με τα υπουργικά και διευθυντικά μας καθήκοντα. Και πάλε παίζεται να μας κανέσει μια ζωή να το ξεχρεώσουμε.

Κι ήμαστε τόσο χαρούμενοι... :(

Ό,τι μ'αρέσει πονάει, κι είναι δύσκολο.

Μετά από κάποιες ώρες αμήχανης απελπισίας που μας κυρίευσε, και εν αναμονή μιας επισημότερης εκτίμησης του κόστους, καταλήξαμε σε ένα Ππλαν Μπι, με το οποίο μας μένουν και ρέστα:




Well, they don't call them τροχοβίλλες for no reason...
*sigh*

10 comments:

Κουνούπι said...

Plan C:

Άρκεψε να αγοράζεις ξυστά...

Plan D:

Εύρε τρόπο να πείσεις τον Bill Gates ότι εν τζύρης σου τζαι πρέπει να κληρονομήσεις την περιουσίαν του.

Plan E:

εν ι-μπορώ να σκεφτώ άλλον τωρά...

καλήν τύχη!

Πρασινη νεραιδα said...

men akoueis ton kounoupo apo panw...!
exw sou lisi
dokimase ti sidirokataskevi
glitoneis kai xrono kai kostos.

diasporos said...

ελάτε στη χτερνία που εν φτηνά τα σπίθκια...


(never thought i'd say that)

Demis G said...

σηιόκκιν κόμμεντ από τον Διάσπορον..

καλά ο χάσπα εν έσιη τσιαντιρούην του στρατού? τωρά που καταργήθηκαν οι πολυήμερες ασκήσεις να το αξιοποιήσει στο έπακρο..

Anonymous said...

men axonese kali mou kai men tous akouis.... to poli poli poli men xtisete... minete kato stin mama sou gia panta!!!! en na sas erti pollaaaa pio oikonomika... kai egw etsi skeftome na kamo otan erthi i wra alla akoma na tous to po:PPPPPPP(astieuko) pantos skeftou to

κι αγνάντευε... said...

Υπόψη ότι το τελικό κόστος μπορεί να διαφέρει σημαντικά από τις αρχικές εκτιμήσεις - και δεν εννοώ προς τα κάτω! Μιλάει μία παθούσα. Άλλην μας εδείξαν κι άλλην μας... αν με αντιλαμβάνεσαι! :)

Leni said...

Τροοοοχοβίλλα, τροοοοοχοβίλλα!

Το θέμα όμως είναι να σου στείλουν τζαι τους τροχούς, τζαι να μεν σου μείνη τελικά η... αν με αντιλαμβάνεσαι :)

frou-frou said...

esiei san to troxospitoudin ola :P
en kalokairi paeis stin paralia tou kot , en xeimonas paeis panw sta xiona opos to melin lalw sou

KAMA-SIAS said...

Που τα σίδερα που εξέχουν πάνω που το σπίτι των γονιών σου, ανύψωσε μιαν τέντα όπως εκείνην της Ταμασού. θα είναι και landsight, income generator. (Κρυάδες α!)

apparos said...

που το ebay εν πιο φτηνά!

Πάντως τώρα τελευταία εσήκωσαν το σύστημα τζαι χτίζουν σπίθκια σε ένα μήνα με κάτι σαν ξύλα-σανίδες τζαι έρκετε τους πιο οικονομικά τζαι εν πολλά μονωτικά από ότι λαλούν...