»

Thursday, February 26, 2009

Τσιροτάκια vs Sike 1-0

Διαφημίζονται πρόσφατα από τηλεοράσεως κάτι τσιροτάκια για τη μύτη, τα οποία, λέει, διανοίγουν την αναπνευστική οδό και συνεπώς δεν ροχαλίζεις... Όχι, δεν τα εισηγήθηκα εγώ στον χάσπα αλλά αυτός σε μένα. Αφού εγώ δεν βλέπω τηλεόραση.

Επειδή εν κρίμα να σηκώνεται αλαφιασμένος σχεδόν κάθε νύχτα γιατί νόμισε ότι κάποιος δίπλα του κουρεύει το γρασίδι και επειδή το μαρτύριό του ενδέχεται να ενταθεί τώρα με το αθρωπούι εν τη κοιλία («κοιλιόμενο αθρωπούι», χα χα), τα αγόρασα χθες και είπα να τα δοκιμάσω τη νύχτα. Με πάαρα πολλή επιφύλαξη, σημειώσατε. Πώς ένα τσιροτάκι θα μου κρατά τα ρουθούνια ανοικτά αντί να μου τα κλείσει τελείως, δεν το χωρούσε το μυαλό μου. Πώς δεν θα λειτουργούσε ωσάν κουτσακωτήρι, δεν το καταλάβαινα.

Προσπερνάμε και αφήνουμε ασχολίαστο το ότι ο φαρμακάς (όι το χωρκό) μου έδωσε το κουτί με τα μεγάλα («για ενήλικες με μεγάλη μύτη», λέει στο κουτί) αντί τα μέτρια («για τους πλείστους ενήλικες»).

Το κολλώ, λοιπόν, προσεχτικά στη μύτη μου.

!!HAAAALLELUUJAAAH!!

Ήταν λες και κάποιος με κρέμασε στο ταβάνι με γάντζο από τη μύτη (ανασηκώθηκα κυριολεκτικά από το κρεβάτι), ο αέρας σφύριζε καθώς περνούσε μανιασμένος μέσα από το συνήθως κλειστό δεξί ρουθούνι, γέμισε ο εγκέφαλος μου με αέρα, εστυλλομμάθκιασα και ποθαύμαζα μπρος το μεγαλείο: γουάαααουυυυυυυυυυυ.... εν έshει έτσι πράμαν, man!!! So this is what breathing feels like! Ήμουν νεκρός και αναστήθηκα, απωλωλός και ανευρέθην. Γρήγορα το μόσχον τον σιτευτόν!

Κοιμήθηκα σαν λύμπουρος (surely είναι αθόρυβος;).

Έμεινε να βρούμε τσιροτάκια για τα κωλομέρια, ιφ γιου νόου γουώτ άι μίν - ιφ νοτ, νέβερ μάιντ.

Τζιαι μεν αντακώσετε τους θρήνους τζιαι τους οδυρμούς για το χάσπαν, α. Εν εγώ πον αναπνέω μες τούντην υπόθεση.

9 comments:

nic said...

αχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαα

προς στιγμής εφοήθηκα πάντως. Μα έννεν επικίνδυνο να περνά τόσος πολλύς αέρας μέσα στη μούττη και τα πνεμόνια?? σίουρα εν θέλει φιλτράρισμα??

για τα κωλομέρια εν μάσκα που συστήννεται, αντιασφυξιογόναποτζείνη

Πρασινη νεραιδα said...

kapou diavasa pos ama oxigono8i apotoma o egefalos bori na ine epikindino..
na to prosexis!



kiliomeno an8ropoui?!
muahahahahaha

Diasporos said...

Χαασχαχαχαχα, it gets worse too, καλά έκαμες τζιαι εγόρασες τα. Έπιασα το τζιαι το άλλον για τα κωλομέρκα, that gets worse too.

Sike said...

err, you mean there *is* a thing for the kolomerka?? or is it like a koutsakotiri for the husband?!

Anonymous said...

Re ta mona tsirottakia gia ta kolomerka pou xerw en tzeina pou valeis panw se skatharous...is that what you need? :p

Saigon & Baygon Inc. said...

ROTFL!!!!!!! :-D
Τι καλά να βρίσκεις τέτοια χαρά!
Θυμάμαι τον πρώην μου που χαλαρά μπορούσε να αφυπνίσει και τους διπλανούς νομούς με το ροχαλητό του. Του είχα πάρει ένα σπρέι για τη μύτη, "και καλά" θαυματουργό, που δυστυχώς το χρυσοπλήρωσα και το μόνο που έκανε ήταν να τριπλασιάσει σε ένταση το ροχαλητό, και κατ'επέκταση τα νεύρα μου... LOL

Saigon

Terra Incognita said...

χαχαχαχαχα
Σε νοιώθω απολύτως!!
Τζαι μενα εν πάντα κλέιστό το ένα που τα 2 ρουθούνια(ανάλογα που πια μερκά τζοιμούμαι) ώσπου μου εισηγήθηκεν το αμόρε πριν λιο καιρό να τα δοκιμάσω τα τσιροττούθκια τζαι είπα τζαι γω όπως τζαι συ HALLELUJAH!! Εν έχουν λάθος!Mακάρι να μπορούσα να το έχω πάνω μου ούλλη μέρα...

Το καλοκαίρι θα κάμω εγχείρηση κρεατάκια, αμυγδαΛές,bypass,bottox etc. μπας τζαι τζαι ξεκινήσω να οξυγονώνομαι κανονικά...

Leni said...

WOW! Actually δουλεύκουν;;
Εν να πάω να πιάσω της μάνας μου, να τα κολλά του τζύρη μου άμα ξεραίνεται τζαι shίζει ξύλα :Ρ
Αν πετύχει το πείραμα, θα έχεις τζαι τες ευτζιές της μάνας μου χεχε

Sike said...

1. let me know αν ο τζύρης σου εκαήλισεν να το φορήσει. Ο πεθερός μου έshει τρεις μέρες που της γελά της γεναίκας τζιαι εν το δοκιμάζει.

2. εν θέλω να πιστεύω ότι η ξυλοκοπτική μου εν η ίδια με του τζύρη σου, αλλά εμένα πάντως εφίξαρεν με καλά! I do have my King Hog© moments, αλλά όι 8ωρο συνεχόμενο.