»

Monday, February 2, 2009

Το 24ο δευτερόλεπτο


1. Ας πούμεν εσείς, στο 24ο δευτερόλεπτο του πιο πάνω βίντεο... τι ακριβώς ενιώσετε;

α) να στραγγώ από κάθε είδους συναίσθημα και να νιώθω την τζιεφαλή μου να γύρνει και τα μάθκια μου να γυρίζουν ανάποδα
β) διάσειση
γ) νέκρωση εγκεφαλικών κυττάρων και παντός είδους αισθαντήρων
δ) κατάκλυση απορίας, απογοήτευσης, γκρεμμοτσάκκισης ελπίδων
ε) κενό αέρος
ξ) δεν γνωρίζω
κ) ότι έχω πρόβλημα ακοής
φ) το δωμάτιο να γυρίζει
λ) την τηλεόραση να ζοφφώννει
θ) αδικία
ο) όλα τα πιο πάνω

2. Πόσην ώρα εκάμετε να βρείτε τη μιλιά σας;

α) μια - δυο
β) τρεις - πέντε
γ) πέντε - μια μέρα
σ) μια μέρα +
κ) αδικία

3. Είπετε καληνύχτα πριν πάτε να ππέσετε;
α) αφού πιο πάνω απάντησα «σ»
β) εξήχασα
γ) πόθθεν να ππέσω;


4. Πιστεύετε ότι θα σας περάσει;
α) ήδη είμαι καλύτερα και θα πάω να δω τα Χαλιά και το Τριημιτόνιο στο Ρετ.


5. Αφήστε μας με μια τελευταία απορία, τιμής ένεκεν.
α) Ας πούμεν τωρά, υπάρχουν πλάζματα που το είδαν τούτο (βίντεο κάτω) και εψηφίσαν Λούκα.




6. Άτε, δικαιούστε ακόμα μια.
α) Ας πούμεν τωρά, υπάρχουν πλάζματα που παθαίνουν λιγότερα από 17 ρίγη σαν τον ακούουν! (βίντεο πάνω)

11 comments:

Νευρικoς said...

Eσπασα τα ούλλα που τα νεύρα μου

Diasporos said...

Huh, what's this?

apparos said...

7. Στη ζωή μου θα αλλάξει τώρα που βγήκε ο Λούκας:
α) Τίποτε
β) Κανένα
γ) ολλ οβ δε αποουβ

8. Αν έβγαινε ο Νικόλας στη ζωή μου θα άλλαζε:
α) αυτή η ανάρτηση
γ) η διατροφή μου
β) ναν οβ δε αποουβ

Καλή βδομάδα!

Anonymous said...

εκάλυψεν με απόλυτα ο άππαρος

Anonymous said...

η δουλειά μας εν να σχολιάζουμε, εν να μεν σχολιάσουμε τζαι το xfactor?

ο λούκας εν κανεί που εν άσιημος νομίζει πως εν τζαι ο τραγουδιστης/ωραίος κτλ.

νταξει εν λεω εψωνιστηκε τζαι ο μεταξάς αλλά αν πρέπει να είμαστε αντικειμενικοί ο μεταξας έσιει έναν άλφα χαρακτήρα πας τη σκηνή.
αλλά όπως είπαμε και με τις φιλενάδες...
"δε την τάμτα...πού εν ο σταύρος?"

anyway ο μεταξάς καλά θα κάμει να πάει να σπουδάσει μουσική τζαι να παραιτήσει να μαλακίζεται με την ελληνική μπουρδελλογραφία εεε σορρι δισκογραφία.

Anonymous said...

Τον Λούκα έφκαλεν τον η Αραδίππου. Εμοιράζαν δωρεάν κάρτες so-easy για να ψηφίζουν σε όλη την Λάρνακα δωρεάν τον Λούκα. Ελέγαν μας ότι τα λεφτά έδωσεν τα ο Δήμος Αραδίππου αλλά οι κακές γλώσσες λένε ότι είναι ο Φανιέρος για να γίνει ακόμα πιο αγαπητός στην περιοχή. Πάντως μιλούμε για πολλές χιλιάδες ψήφους. Τυχαίνει να δουλεύω στην Λάρνακα και οι κοκόνες του γραφείου όλη μέρα εν εκάμναν άλλη δουλειά παρα μόνο εψηφίζαν Λούκα με τις δωρεάν κάρτες. Το συμπέρασμα είναι ότι έκαμεν την παλαι ο Αντένα με τις μαλακίες μας. Συμφωνώ ότι τζιείνος που αξίζει πραγματικά θα κάμει καριέρα διαφορετικά θα σβήσει και θα χαθεί όπως τόσοι άλλοι διάττοντες αστέρες των reality shows

Unknown said...

12. Tα ρίγη που έπαθα μετρημένα. Αλλά εν τζιαι λίο κρυάδα μες στο δωμάτιο μου, μπορεί να έσιει κάποια σχέση.

Σημασία έσιει το μετά. Τζείνος που αξίζει πραγματικά εν να αναδειχθεί. Ο Λούκας εν πολλά καλός. Ο Νικόλας όμως εν καλλύτερος.

Anonymous said...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ο Λόυκας Α Σ Ι Η Μ Ο Σ??? με το συμπάθειο αλλά πόθεν θωρείς/είτε??

Ο Λούκας τζαι οι τριημιτόνιο αξίζαν το πιο πολλά να κερδίσουν. Κατά την ταπεινή μου γνώμη ο Λούκας έχει καλύτερη φωνή από τον Μεταξά και ασυγκρίτως καλύτερη εμφάνιση. Ο Νικόλας-πάλε με το συμπάθειο- δεν θωρκέται τζαι εψωνίστηκε τζαι πολλά.

Τα κόκκινα χαλιά εμαυροπικακιστίκαν με τη μαλακία που είπαν περι Ελλήνων... ΟΥΣΤ!

Leni said...

Αν τζαι δε μου αρέσκει ΤΙΠΟΤΕ το "άνθρωποι μονάχοι" τζαι πιστεύκω εν ήταν τραγούδι για τελικό, συμφωνώ με τον πρώτο ανώνυμο για το πώς εδιαμορφώθηκε το αποτέλεσμα.

Ήθελα να νικήσει ο Νικόλας 1ο γιατί είναι σαφώς καλύτερος τραγουδιστής, αλλά 2ο κιόλας γιατί με τη φωνή που έχει ο Λούκας εύκολα θα του εκάμναν συμβόλαιο. Ενώ ο Νικόλας εν πιο unique, θα τον ωφελούσε περισσότερο η νίκη.

Σάικ είδα τη διαφήμιση για το Ρετ τζαι εσκέφτηκα ότι σίουρα εννα πάεις :Ρ

Anonymous said...

Επειδή η κουβέντα xfactor εγίνηκε μαϊτανός θα σου πω κάποια πράματα που ξέρω που πρώτο σιέρι, για να δεις πόσο ηλίθιοι είμαστε που ασχολούμαστε.
Πριν ανάμιση χρόνο ο Γιώργος ο Θεοφάνους επλησίασε ένα γνωστό μου μουσικό, τον Σ. τζιαι είπεν του να του έβρει έναν καλό μιτσή drummer. Επήρεν του τζιαι στη συνέχεια εζήτησεν του να του συνθέσει ένα συγκρότημα όσο πιο σύντομα γίνεται. Τελικά ο Σ. αμέλησε τζιαι τελικά ο Θεοφάνους αναγκάστηκε να συνθέσει τζείνος ένα συγκρότημα: Κόκκινα Χαλιά.
Εσύνθεσεν τους ο ίδιος για να τους βάλει στο x-factor τζιαι να 'σιει ένα σωρό περιθώρια να τους προωθήσει. Γι'αυτό δεν παραξενεύκουμαι που η πλειοψηφία όσων επήαν στον τελικό (*βλέπε όσες εφύαν στα πρώτα live) ήταν που τα σκατά στα κότσιρα..Περισσότερα chances για τους δικούς του Θεοφάνους!
Επίσης, με τους γονείς του Νικόλα έχουν άριστες σχέσεις..ΔΕΝ λέω ότι ο Νικόλας δεν το άξιζε (κι ακόμα παραπάνω). Αλλά μ'ενοχλεί όταν ένας κριτής γνωρίζει προσωπικά ένα διαγωνιζόμενο. Θέλει μεγάλα αρ*ίδια να τον κρίνει αντικειμενικά.
Ο Λούκας δεν είναι καθόλου ψωνισμένος, αν τον γνωρίζεις προσωπικά. Αντίθετα, αν κάτσεις μαζί του να μιλήσεις καταλάβεις πόσο προσγειωμένος τζιαι σικκιμετζιής είναι!
Μεταξύ Νικόλα και Λούκα εν θέλω να επιλέξω. Ο Νικόλας εν απίστευτος στο ξένο pop-rock (τζιαι θεωρώ κρίμα να μείνει Ελλάδα..) αλλά η φωνή του χωρίς distortion εν απλά μια καλή pop-pe φωνή, straight out from backstreet boys.
Ο Λούκας πάλε, εν απίστευτος στο λαϊκό με πολλά μπασάτη,γεμάτη (αν θέλεις τζιαι γαμάτη!)φωνή αλλά υστερεί στο ξένο. Μπορεί να απευθυνθεί στο κοινό της Ελλάδας, πιστεύκω, παραπάνω απ'ότι ο Νικόλας λόγω λαϊκού τραγουδιού.
Που τζιαμέ τζιαι 'τζει...Το ποιος ενίκησε εν πολλά σχετικό. Ο Λούκας βασικά το παραπάνω που έπιασε εν το αυτοκίνητο. Συμβόλαια είχαν εξασφαλισμένα τζιαι οι 2 τους πολλά live πιο πριν!
Οπόταν, εν πα να 'φκαιννεν ο Νικόλας εν πα να 'φκαιννεν ο Λούκας τζιαι τους 2 εννα τους ακούεις με το έτσι θέλω την ώραν που εν να πηαίννεις δουλειάν!

Sike said...

"αλλά η φωνή του χωρίς distortion εν απλά μια καλή pop-pe φωνή, straight out from backstreet boys." - μιλούμε για το ίδιο άτομο;!;!;! Βλάσφημη!! +++++++++++

ενηγουέης, στα άλλα ούλλα πιστεύκω σε, επιάν τζι εμένα διάφορα τα αυτιά μου...

:)