»

Wednesday, January 14, 2009

Γιε μου;;;

ΗΝΤΑ ΠΡΗΧΤΗΣ ΕΙΣΑΙ?!!

...με την καλήν την έννοια.


Εκάλεσες με να πούμε μίshιμου θκυο λόγια για τη δουλειά τζιαι για να ξηγηθούμε ώσπον γλήορα. Είπες μου πόθθεν είσαι, ποιαν επήρες, τι κάμνουν τα κοπελλούθκια σου, πού μεινίσκετε τα τελευταία τόσα χρόνια, ήντα ώρα ξυπνάς νάρτεις δουλειά, πόσες θέσεις άλλαξες, ήντα κόμμαν είσαι, ότι πιστεύκεις θα τα πάμεν πολλά καλά, ό,τι χρειαστώ να σου πω, το ίδιον τζι εσύ, ήντα άθρωπος είσαι, ήντα κουβέντες σου αρέσκουν... τζιαι άμαν άρκεψες ξανά που την αρκήν έκαμα shut down. Τούτον εκατάλαβα το βέβαια μετά που εξιππάστηκα into consciousness για να αντιληφθώ ότι ήσουν ακόμα στο ότι εννα τα πάμεν πολλά καλά. Εξανάκαμα shut down τζιαι που επανήλθα ήσουν στο πόθθεν είσαι. Εκατάλαβα ότι ενόσω ετζοιμούμουν εσύ εγύρισες τη μηχανούα. Τες φορές που ήμουν όξυπνη εμέτρησα 8 φορές το «με την καλήν την έννοια». Εγώ πρέπει να είπα καμιάν 20αρκά φορές "μάλιστα" με ύφος λήξης του θέματος και τάχα να πηγαίνω. Εποταβρίστηκα 9 φορές να πιάσω τα πράματά μου να φύω τζιαι εξανάρκεφκες τα "εντάξει" τζιαι τα "έγινε" τζιαι τα "άμα χρειαστώ τίποτε δαμέ είσαι" τζιαι εξανάκαμνα να φύω τζιαι εξανάρκεφκες τα "έγινε" τζιαι τα "είμαστεν team τζι εννά αλληλοστηριζούμαστεν". Tζιαι ξανά τζιαι ξανά τζιαι ξανά τζιαι εν έλειφκεν το σελινούι!!! Εν έshει έτσι πράμαν, MAN! Τζιαι στα τρία κάρτα της ώρας αντιλήφθηκα ότι μπας τζι εν που σου χαμογελώ τζιαι φκάλλω επιφωνήματα ενδιαφέροντος "μμμμ"/"ωω" που εν έshεις παμόν τζιαι έκοψα τα λλίον απότομα αλλά εν νομίζω να το επρόσεξες γιατί ήσουν σε έκσταση. Tζιαι εσύγκοψα σε, μεν νομίζεις, ότι έθελες να μοιραστώ τζι εγώ με τη σειρά μου τα δικά μου τζιαι ότι ήταν αγένεια να φύω χωρίς να σου έχω πει τίποτε για μένα αλλά έφτασες τζι έπρησες με τζι ήταν ώρα να σχολάσω.

Ελπίζω να είσαι έτσι μόνο την πρώτη ημέρα. Ήδη νιώθω άshημα που σε κατηγόρησα. Απόδειξη του ότι εν είμαι καλά.

Stand back, αυτό το ποστ μπορεί να αυτοαναφλεγεί.


Εγώ επροειδοποίησα.

7 comments:

Anonymous said...

Sorry pou s to lalw alla...once a prixtis always a prixtis!

Elena

Λάζαρος said...

Κοίτα, εμένα εκάλυψες με τζιαι που το ότι έκατσες τζι έγραψες. Κυρίως το "εν είμαι καλά".

Τζιαι έχω σου εμπιστοσύνη: you're a big gal, ξέρεις να κάμνεις shut down άκουσα.

Υποθέτω you've been practicing it.

Nice. Όι, really now: Nice.

۩ ℓÅż ت

Μόχα said...

Τουλάχιστο η δουλεία εν καλή ώστε να αντισταθμίζεται η κατάσταση?

Anonymous said...

Παρέτα τις αυτοκαταστροφές των ποστ τζιαι έσιει φορές που εν προλαββαίννω να τα θκιαβάσω τζιαι άμαν ξαναμπώ..ππππουφ!Εξαφανιστήκαν!
ΜΙΣΩΩΩΩΩΩΩ τους πρίχτατσους.. Τζείνους να αναφλέξεις τζιαι όι το πποστ!

Sike said...

Ήβρα το κόλπο: θα έχω πάντα ένα ύφος έξαψης/βιασύνης/φιρσίματος/πνίματος για να μεν με καθίσκει τζιαμέ τζιαι να μου αρκέφκει. Σήμερα ήμουν μπαμ-μπουμ,«ήρτα να δω για το τάδε» - «μα κάτσε» - «όι, άφηκα το τσάι μου ποτζεί τζι εννά κρυώσει». Εντ οβ στόρυ.

tube, άμαν πω καμιάν κατζία το ποστ αυτοκαταστρέφεται που τες τύψεις μου! Αλλά αν ψάξεις εννά έβρεις τα κλειδιά κάτω που το χαλάκι για τα αυτοκαταστραμμένα. Πάλε εθύμισα μου ανέκδοτο, τζείνο με τους 2 gay που ήταν να παίξουν χωστό τζιαι λαλεί ο ένας «να χωστώ τζι αν με έβρεις να με μαμήσεις. Αν δεν με έβρεις θα είμαι πίσω που τον καναπέ».

im lonely.
αναμένωμεν πέρκι μας περάσει.

dokisisofi said...

Μερικές απορίες:

-Ιντα ώρα σηκώννεται;
-Ποιάν επαντρεύτηκε;
-Ίντα κόμμαν ένει;
-Ποιά ούλλα εν να παν καλά;
-Ίντα άνθρωπος λαλεί ότι ένει;
-Ίνταλος κάμνεις shut down?
-Όταν σε ξανάψεις τραγουδούν τα παράθυρα;
-Πόθεν εκατάλαβες ότι εγύρισεν την μηχανούα;
-Τί είναι η μηχανούα;
-Το τσαϊ σου γιατί δεν είναι στο γραφείο σου;
-Εν παραπάνω πρήχτης που μένα;
-Υπάρχει δοκησίσοφη με την καλή έννοια;

Chocolat said...

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!

Θα χάσω κανένα νεφρό που τα γέλια!

dokisisofi, ζαλίστηκα με τόσες ερωτήσεις... Ουάου!!