»

Tuesday, January 13, 2009

:/

Πάλι με διακατέχει ο φόβος της αλλαγής. Πριν δυο χρόνια, όταν θα άφηνα το καθηγητιλλίκι για το στύλλο:] πάλι η ίδια αγωνία με είχε πιάσει κι ας έπρεπε πάση θυσία να έφευγα από εκείνο το μέρος. Σήμερα που μου αναθέσαν άλλο πιο απαιτητικό πόστο, ξεκινώντας από αύριο, πάλι νιώθω (δια)ταραγμένη. Το λυπηρό είναι που ο λόγος της αναστάτωσής μου είναι ότι εκεί που στογγυλοκαθόμουν για δύο χρόνια έγινα ένα ελεεινό εργασιοφοβικό τεμπελόσκυλο. Τώρα καλούμαι να αναλάβω μια θέση με τρεχάματα. Θέση-πρόκληση, κάτι που κάποτε ίσως και να ονειρεύτηκα. Eκεί που διαμαρτυρόμουν για την ανία και το τάκκωμα στη δουλειά μου, τώρα βαριέμαι να ξεκουμπιστώ σε κάτι με περισσότερη δράση.

Ίσως να είμαι επηρεασμένη από τους συναδέλφους που ούτε αυτοί ήθελαν να την αναλάβουν, και το κουνοshυλλιό τους είναι κολλητικό. Ίσως (it'd better) να μου αρέσει αύριο το νέο πόστο και να νιώθω τυχερή που οι παπάδεςο κλήρος έπεσε σε μένα.

Με ανακουφίζει η ψευδαίσθησησκέψη ότι αν σε 2-3 μέρες δω ότι δεν μου αρέσει, θα επιστρέψω στα βραστά μου.

*sigh*

Tζιαι κρατώ τζιαι το καρκαντοπανάυρο επειδή το αυτοκινητί μου επήεν για ίshωμα.

8 comments:

Arahni said...

kalin arhi sike avrio tze perkei sou aresei. Ma ti simainei καρκαντοπανάυρο?

Arahni said...
This comment has been removed by the author.
Sike said...

ευχαριστώ... μέχρι στιγμής είναι λίγο γιαξ, μοναχικά :Ζ
will show...

καρκαντάς+παναϋρι

Leni said...

Aww an se parigorei, ki emena en monaxika sto grafeio.. Eimai moni mou :P
Ate ela dame na kamnoume parea

Arahni said...

kai egw eimai moni mou alla tis parapanw fores en me peirazei.mporo na erkume tzai ahtenisti tzai me tis formes simainei! (not really). anyway, pio itan to porisma sou sike simera?

Sike said...

ε το λοιπόν, βιώνω πρωτόγνωρα συναισθήματα: Πάντα ονειρευόμουν δικό μου γραφείο με δικό μου σέλοτεξ και cool γραφική ύλη και άλλα gadgets, και τωρά που το έχω νιώθω κούκκουφος. Ίσως φταίει το γενικότερο περιβάλλον που δεν είναι και ιδιαίτερα ελκυστικό. Είχα άπειρο χρόνο να θκιανευτώ στο ίντερνετ και εβαρκούμουν. Έχω και τηλέφωνο με αναγνώριση κλήσης και δεν συγκινούμαι. Επίσης, πεθυμώ να με ελέγχουν τι ώρα έρχομαι και τι ώρα φεύγω - νομίζω δεν είμαι καλά.

Ελπίζω (ακόμα) να στρώσω.

Είχε έναν τύπο που με πήρε στο γραφείο του τάχατεξ να "πούμε θκυο λόγια" για τη δουλειά. Νομίζω αξίζει δικό του ποστ.

Anonymous said...

pairnv akrivww ma akrivws tin idia fasi!! eparaponioumoun oti varkoumai kai oti en exw chance na anadeiksw tis dinatotites mou ekei pou eimai bla bla bla kai twra pou mou edwsan douleia pou thelei polli prospatheia kai aftosigkentrwsi ktl eimai hesmeni pou ton fovo mou giati eksiasa pws einai na valleis ta dinata sou, pws einai na doulefkeis sklira!!! ouffou

Αλεξανδρος Σουτσος said...

σπιτάκι, δουλίτσα, σκυλάκι, αυτοκινητάκι, διακοπούλες, ύπνος φαγητάκι...σπιτάκι, δουλίτσα, σκυλάκι, αυτοκινητάκι, διακοπούλες, ύπνος φαγητάκι...σπιτάκι, δουλίτσα, σκυλάκι, αυτοκινητάκι, διακοπούλες, ύπνος φαγητάκι... θάνατος...

Μην Ξεχνάτε: Η Δουλειά είναι δουλεία...
Μια ευγενική χορηγία του Υπουργείου Δουλείας...