»

Monday, December 8, 2008

Το BMW

Ξασπρισμένο στενό τζην, τρικό με ππόλο γιακκά και κοντό ώστε να φαίνεται η κοιλιακή μας χώρα (ο ...τίτσιρος, που λαλούν τζιαι οι στετέες μου, μια λέξη που πάντα νεκατσιούσα), ξανθό μαλλί σε ψηλή τεντωμένη αλογοουρά που τραβά και τη φάτσα προς τα πάνω, μακρυπόδαρη ανορεξική τόπους-τόπους: μυρίζει ανατολική ευρώπη and beyond που το μίλι και περπατά επί άδειου πεζοδρομίου κατά μήκος πολυσύχναστης λεωφόρου.

Ερώτησις: Η αξύριστη πατρονόφατσα με τη μαύρη φανέλα στο μαύρο παλιομοδίτικο ΒΜW που ήταν πίσω μου, ΤΙ CHANCΕ ΠΙΣΤΕΥΕ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΟΤΑΝ ΕΛΑΤΤΩΣΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ ΜΕΣ ΤΗ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΕΠΑΙΖΕ ΤΗΣ ΓΕΝΑΙΚΑΣ ΠΟΥΡΟΥ;

ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΓΕ ΟΛΑ Η ΤΕΝΤΩΜΕΝΗ ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΕΥΡΩΠΑΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΤΡΕΧΕ ΜΕ ΑΡΓΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΒΟΥΤΤΟΥΣΕ ΣΤΟ ΑΡΧΑΙΟ BMW ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΕΝΑ ΚΟΚΚΙΝΟ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟ;;;

Ή ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ, ΩΣ ΑΛΛΟΣ ΤΟΜ (ΚΑΙ ΤΖΕΡΡΥ), ΕΝΑ ΠΑΝΟ ΜΕ ΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ ΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕ ΚΡΑΓΙΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΣΟΥΣΕ ΠΡΟΣ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ, ΜΕ ΜΙΣΟΚΛΕΙΣΤΑ ΜΑΤΙΑ, ΕΝΑ ΦΙΛΙ ΠΟΥ ΣΤΗ ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΜΕΝΕ ΣΤΗ ΦΑΣΗ ΟΠΟΥ ΤΑ ΧΕΙΛΗ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΠΙΟ ΦΟΥΣΚΩΜΕΝΟ ΤΟΥΣ;


Αυτές και άλλες απορίες αποφάσισα να λύσω πάραυτα, περιμένοντας τον αξιούριστο πάτρονο να σταθμεύσει δίπλα μου στα επόμενα φανάρια (10 μέτρα πιο κάτω):


- Αν χάσουμε τζιαι κανένα αξιοθέατο σαν οδηγούμε εν τζι εννα πάθουμε τίποτε. Θέλουν τζι άλλοι το δρόμο.

- (κατεβάζοντας το παράθυρο) Εν εκατάλαβα;

- Λέω, ΙΝΤΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΠΟΥΡΟΥ ΤΗΣ ΓΕΝΑΙΚΑΣ;

- Εν τζι εν της γεναίκας που έπαιξα!

- Ποιου έπαιξες, του δέντρου;

- Όι, του αρσενικού.

- Όσο για τούτο... (eyeing him up and down με βλέμμα "πιστεύκω σε" - ?!?!)


Εννοείται ότι μετά που τούτο εξερογύρισα του βούρου, προλαβαίνοντας να ακούσω να με ρωτά εμένα το πρόβλημα μου ποιον ένη.


Ελπίζω να μεν έπιαεν τα νούμερά μου γιατί στάνταρ έshει τα μέσα με την Αστυνομία (these guys tend to) τζιαι να με έβρει τζιαι να μου δεικτεί νύχταν.


Σχιτ.


ΣΧΙΤ. *gulp* Έγινα ασυγκράτητα δύσπυρη τελευταίως τζιαι πρέπει να ελέγξω το θόλωμά μου ώσπου να μάθω καμιάν πολεμική τέχνη. Κάποθθεν εννά τες φάω αν συνεχίσω έτσι.