»

Tuesday, December 30, 2008

Με σίκκλιφ

Ο λαιμός μου σήμερα δεν αντέχετουν, ενόμιζα ήταν να κοπεί τζιαι να ππέσει η κκελλέ μου χαμέ. Ξαναπάω στον γιατρό. Μόλις του είπα ότι πάω που το κακό στο χειρότερο αλλά να μεν διανοηθεί να μου κάμει τη φάτσα μου χούβερ πάλε, έδησεν το φρύδι του τζιαι είπε μου βλοσυρά "ξάπλωσε τζιαι φκάρτα ρούχα σου".

"ΦΚΑΡΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ?!?! ΕΓΩ ΠΟΥ ΣΕ ΕΧΟΥΜΙΖΑ ΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙΣ ΠΟΥ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΤΑ ΡΟΥΧΑ?!?!?" σκέφτηκα, και πήγα και ξάπλωσα αλλά χωρίς να κάμω τα ρούχα μου πάνω μπας τζιαι δεν είχα ακούσει καλά. "Κάμε τα ρούχα σου πάνω". Σχιτ, σκέφτηκα, μάλλον εν σοβαρή η κατάσταση μου τζιαι θέλει να έshει απρόσκοπτην πρόσβαση στον οργανισμό μου χωρίς παρεμβολές που το πουκάμισο.

Μάνα μου τον ρε, τον σεμνό μου ρεεεεεε.... εξέταζεν με χωρίς να θωρεί, ήταν shυφτός και σκυθρωπός. Εν επροσβάλτηκα καθόλου που εν έμεινεν να χάσκει το νέο μου μπαλκονέ σουτιέ που το Σολέιλ - αντιθέτως, εσυμπάθησα τον ακράδαντα.

Μετά ξαναβάλλει με να κάμνω ααα τζιαι εεε για να δει τον λάρυγγα μου τζιαι εστυλλομμάθκιασε. "ΑΠαναγία μου, μα έshει πρόβλημαν εδώ!!". Έθελα να του πω "Γιε μου;;; Τζιαι προχτές που ήρτα έτσι ήταν, τωρά το θωρείς;;" αλλά είπα να μεν τον θίξω τζιαι να μου γράψει κανένα φάρμακο αψό.

Έγραψεν μου ό,τι έπρεπε να μου είshεν γράψει την πρώτη φορά (αλλά φαίνεται αποσυντόνισα τον by offering my own diagnosis). Γιατί εγώ να μεν γλυτώνω τα αντιβιοτικά ποττέ μου;;; Τέλοσπάντων. Είπεν μου έχω μικρόβιο, έπια τζιαι το σίκκλιφ μου (εν έshει σαν το καθίσιν α) τζι έφκηκα έξω στην ιδιαιτέραν του. Επροσφέρθηκα να πληρώσω ενώ πουμέσα μου εσκέφτουμουν ότι εφόσον είδεν το βυζί μας σήμερα οφείλει να κόψει κάτι. Ευτυχώς εν έθελεν πιερωμή! Μάνα μου ρεεεεεεεε... Ahem. Toύτον έλειπε, να έθελεν δηλαδή.

Μετά που ήρτα σπίτι, μια φίλη είπεν μου ότι στην κλινική που πήγα κυκλοφορεί ένα μικρόβιο και κάμποσα νεογέννητα διατελούν σε κρίσιμη κατάσταση.

Αυτά. Ζωή σε λόγου σας.

12 comments:

Arahni said...

perastikulia re sike. en nomizo na eheis to mikrovio ton vrefon, mallon to alkool eskotosen enishisen ta mikrovia sou these days.

Leni said...

Perastika efxomai! Mpravo tou doctor pou antista8ike! hehe

Polla krima ta vrefi, emarazwsa polla.. :/

Anonymous said...

Σίουρα εν straight ο γιατρός σου? :p
Περαστίκα...;)

Πρασινη νεραιδα said...

δεν μας είπες, ήταν καλός ο γιατρός ή τζάμπα έφτιαξα ιστορίες στο μυαλό μου;!

drSpock said...

Ανάσταση! Ήρταν πίσω τα σχόλια!
Περαστικά πάντως και σκέφτου ότι έτσι έχεις και δικαιολογία για να αποφύγεις όλα τα σόγια. :)

Sike said...

spiderman, εν ήπια τίποτε η φτωχιά... μόνον αέρας κουπανιστός επήαιννεν κάτω...

λένη, θενξ - εγώ εν είχα χαπάρι για το θέμα :/ όσο για τον γιατρό, ο δούκας που κάτω μάshεται να τον αμφισβητήσει, αλλά εγώ επιμένω ότι εν σεμνός :P

πράσινη, ήταν κουασιμοδέ αλλά συμπαθέξ. Ευτυχώς που ήταν σεμνός γιατί αν ήταν σάγλης ήταν να του αψιουριστώ να λύσει η φάτσα του που τα μικρόβια

σποκκ, shhhhhhhhh μεν μας ακούσουν!!!!! αρέσκει μου που με πιάννεις, we got to make the best out of a situation ;P

the bastard; unshaved. said...

κοίτα, το πολύ πολύ να μας ψιλοπεθάνεις.

κατα τ'αλλα περαστικά.

τζαι προσοχη που τους pervs.

ρίτσα said...

α δηλαδή γιατρός που εν του τιτσιρώνουμαι να μεν του έχω εμπιστοσύνη

περαστικά:)

Anonymous said...

Lipon perastika sou tzie pou emena tziai prosexe [eixa grapsei pio megalo comment alla e3afanisen to to blogspot]

Anonymous said...
This comment has been removed by the author.
Anonymous said...

perastika poulla kai kali xronia gemati yposxeseis pou tha athetiseis.

p.s: ksereis ti en katalavw? pou me valloun kapioi giatroi na fkallw TZAI to soutien!! giati giokka mou? empodizei se i dantela?

Sike said...

κκέηκ: ΚΟΡΗ ΜΟΥ;;;;;;;;;;!!!!!!!! ΤΖΙΑΙ ΠΕΡΚΙ ΝΑ ΤΟ ΦΚΑΛΛΕΙΣ!!!!!!!
ΝΑΜΕ AND SHAME, NOW!!!!!

ευχαριστώ μπάσταρδ, ρίτσα και ώττομτ και καλή χρονιά...