»

Monday, October 27, 2008

Hurricane Sike (iii)

Έχει περάσει ένας μήνας και κάτι από το απιστευτότερο δεκαπενθήμερο της ζωής μου αλλά, μέσα από μια τυχαία περιδιάβαση στο Γιουτούμπι, κατάφερα να το ξαναζήσω -όσο γίνεται- μέσα από βίντεο που τράβηξαν κάποιοι ατρόμητοι. Ομολογώ ότι, παρά τη συγκίνηση και την ευγνωμοσύνη για την ανακάλυψή μου, εκτήτζιασα και ολίγον γιατί θα προτιμούσα να τα είχαμε τραβήξει εμείς!

Χέσα ούσα, δεν άφηνα τον χάσπα να βγάζει φωτογραφίες από τα roller coasters επάνω, από φόβο μην απωλέσουμε τη φωτογραφική. Εξ αιτίας μου τώρα δεν έχουμε τα αξιοζήλευτα αυτά βιδεάκια που τράβηξαν οι πιο κάτω αθεόφοβοι. Όλα είναι βίδεο από βόλτες και rides που κάναμε, όπως ακριβώς τα ζήσαμε κι εμείς.


New York (εμείς by bus, αυτοί by car - γι' αυτό επήξαν στην κίνηση χαχαχ -love the song)


View from the Empire State Building at night


Orlando - Universal Studios - The Incredible Hulk (probably the fastest ride)



Orlando - Universal Studios - Duelling Dragons (o τύπος χασκογελά ακριβώς όπως εμένα - εγώ είμαι πάντα τόσο φιρμένη που μεινίσκω με ανοικτό το στόμα γιατί μπουκκώνει αέρα και δεν μπορώ να το κλείσω και φκάλλω τη διαδρομή όπως τον χάχα)



Orlando - Sea World - Kraken (the longest ride in Florida)



κλαψ.

3 comments:

drSpock said...

Ψήνω καταστάσεις για ένα συνέδριο στη Βοστώνη το καλοκαίρι το οποίο έχει 4 sattelite συμπόσια. Τα 3 που με ενδιαφέρουν είναι στα περίχωρα της Βοστώνης. Το τέταρτο που δεν με ενδιαφέρει με την καμία είναι στη Νέα Υόρκη! Τι να κάμω?!

Sike said...

να με κανονίσεις να πάω εγώ :]

Blogger said...

Hello Everybody,

Below are the most recommended bitcoin exchangers (Bitcoin for CASH):
Coinbase: $1 min. transaction
CoinMama

Get free Bitcoins with the best Bitcoin faucet rotator:
BEST Faucet Rotator