»

Wednesday, August 13, 2008

Title? "Mrs"

Το λοιπόν, υπέκυψα στα βίτσια σας, τωρά κανονίστε να με εγκρίνετε να μεν νευριάσω.

Εθέλετε μου τα τηλέφωνα τζιαι τες διευθύνσεις των σχολείων που επήαμε. Εθέλετε μου τες χώρες που επήα τα τελευταία 10 χρόνια με τες ημερομηνίες τους. Εθέλετε να σας πω αν είμαι ειδικός στα εκρηκτικά τζιαι στα firearms, σαμπώς τζι ήταν να σας πω ναι. Εθέλετε να σας πω αν ήμουν ποττέ invloved σε τρομοκρατική ενέργεια, σαμπώς τζι ήταν να σας πω ναι τζιαι σαμπώς τζιαι εν θα το εξέρετε πιλέ. Εθέλετε μου non-refundable fee 90 ευρώπουλλα. Εθέλετε μου να τυπώσω τη μια φόρμα τζιαι την άλλη. Εθέλετε μου φωτογραφία σε άσπρο background, να μεννεν χρωματιστό, να μεννεν παρταλοφύτιλλο. Εθέλετε μου τα μμάθκια μου να θωρούν ίshια μπροστά, ούτε λλίο τζει ούτε λλίο δα τζιαι να απέχουν 25 μιλίμετρα που το bottom of the photo.


Εν μου είπετε πόσα μιλίμετρα θέλετε να απέχει το ένα μάτι που το άλλο.


Θέλετε με νάρτω στο interview στην ώρα μου τζιαι να μεν διανοηθώ νάρτω λλίο πιο γλήορα τζιαι να καρτερώ τζιαμέ. Θέλετε να στιτchιάρω τη φωτογραφία πας την αίτηση τζιαι το σιδερούι να μεν ιντζίζει πας τα μαλλιά μου.


Εννάρτω που Δευτέρας τζιαι κανονίστε να με πρήσετε.

8 comments:

Anonymous said...

γκόινγκ ττου Αμέρικα??

Anonymous said...

αϊ γκεςς

Anonymous said...

visa για Αμερική? Τα πέρασα κι εγώ αλλά πριν τους πύργους οπότε δεν ήταν και τόσο άσχημα (εν με ρωτήσαν αν ήμουν τρομοκράτης απλά γιατί επήαινα τόσο συχνά Ελλάδα! Που να σπούδαζα στην Καμπούλ?!) Αλλά δεν έχει χειρότερο τελωνείο που το Αμερικανικό. Ζαωθωρούν σε, σου παίρνουν όλα τα αποτυπώματα μέχρι να νιώσεις σαν τον Μαύρο Πιτ και σε βγάζουν και φωτό μήπως και συμβεί τίποτε και δεν σε έχουν αρκετά φακελλωμένη! Και μετά για να δικαιολογήσουν τα αδικαιολόγητα φτιάχνουν τις τηλεοπτικές σειρές ούτως ώστε αν δεν ήταν όλοι φακελλωμένοι να μεν εμπορούσαν να σώσουν τον κόσμο που τους ¨κακούς¨!
Καλά να περάσεις, βρε!

firfiris said...

Έθελες μου να πάεις αμερική

Sike said...

μα εννά πάω; πομείνετε να δούμεν... του Δύσπυρου εν τζι είπα του ακόμα ότι εν έτσι πρήχτηες...

Diasporos said...

Ποτε εννα πάτε; πού θα πάτε;

Συμβουλή: χαλαρά στο τελωνείον, ξύρισμα, κοκκεττάρισμα, χαμόγελα, όχι νευρικότηταν ή δυσπίρκασμαν. Πετά ο γάδαρος;

Ώχχο έπνασα εγώ που τες βίζες πιον. Ήταν άχχος όταν ήμουν μαλλιάς τζιαι γενάς, πάντα ήταν δύσκολον. Τωρά ο φτωχος, 2 μωρά, green card, λαλούν μου απλά "welcome home mr. diasporos"

Anonymous said...

Θυμάμαι πρίν 3 χρόνια που πηγα για να πάρω βίζα κι εγώ...
3 ώρες με είχαν να περιμένω, άσε που τα πάντα μου τα πήραν, μέχρι και το κινητό έπρεπε να το κάνω κομμάτια για να το φυλάξουνε σε διαφορετικά σακουλια. Οι τύποι της ασφάλειας εκεί κάτι σπαστικοί που με περάσανε απο 4 διαφορετικά metal detectors.
Κι όλα αυτά για να μιλήσω σε κάποιο τύπο για 3 λεπτά και να του πώ οτι παω για διακοπές να δω τον θείο μου στην Αμερική...
Ok μου λέει, πέρνα άυριο να πάρεις τη βίζα σου...
3 ώρες αναμονή γι αυτό;;;

Anef_Oriwn said...

@ Σικέ,

Τελικά εν τζιαι κατάλαβα, εν εις την Αμερική (τη χώρα της Ελευθερίας) που εν πάεις, οξά στο Ισραήλ; Γιατί εν τζιαι τζιείνοι έτσι σπαστικοί! (Εκτός πάλαι αν εν για συνέντευξη για δουλειά σε καμιά αμερικανική ή ισραηλινή εταιρία που εν να πάεις).

Υ.Γ.: Ο Δοίσπειρος τζιεί κα’ στην ΑγιαΝνάπαν ίνταμ που σου ‘φταιξεν πάλαι; Καλά, μπορεί να σου λείπει η θάλασσα, αλλά όι τζιαι να το θωρείς όρομαν!

Anef_Oriwn
Κυριακή 17/8/2008 – 2:05 μ.μ.