»

Thursday, July 10, 2008

Επί του ισιωτηρίου

Με την ευκαιρία των μάταιων και βαρεμένων προσπαθειών για κανόνισμα της honeyweek, μια έτερη κοινωνική προσφορά του ιστολογίου μας:

Ο ΜΑΥΡΙΚΙΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΓΙΟΣ
Ούτε αμαρτωλός. Εν σκέττος όπως τον καφέ.

ΟΙ ΜΑΛΔΙΒΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΒΙΔΕΣ
Περίοδος. Που λαλούν τζιαι οι Εγγλέζοι.

Ο ΜΙΣΟΓΥΝΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΡΜΑΦΡΟΔΙΤΟΣ Ή Ο ΠΟΥΣΤΗΣ
Άσχετο με μας και τες διακοπές μας, βεβαίως, εκτός κι αν καταλήξουμε Μύκονο - απλώς τωρά παίρνει τζι άλλους το τζυλίντριν:

"ΦΟΡΕΙ" ΣΗΜΑΙΝΕΙ "WEARS", ΟΧΙ "FITS"
Εν σε φορεί ο τόπος;; Εν είσαι της μόδας αλόπως ή ο τόπος εν γυμνιστής.

ΦΑΥΛΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΑΝΔΑΙΜΟΝΙΟ
Είναι όταν το ένα φέρνει το άλλο και το άλλο φέρνει το ένα.

ΣΤΡΑΜΠΛΕΞ ΕΝΝΕΝ ΛΕΞΗ
Το ένδυμα που εννοείς είναι strapless.


Επιστρέφω στο κυνήγι εξωτικού προορισμού άνευ κοψοκκελλίασης.

18 comments:

Anonymous said...

polles apegnosmenes prospatheies xioumor teleftea
mipos agxonesai ipervolika mipos se antipathisoume?

Unknown said...

Στραμπλεξ δεν είναι λέξη, ν' αγιάσει το στόμα σου!! Των Κυπραίων αν τους πεις στραπλες μπορεί να νομίσουν πως εν εσύ που κάμνεις λάθος!

Sike said...

anon, την απόγνωσην πάντως ήβρες την! Τα υπόλοιπα θέλουν αλλο λλίο δούλεμα...

τσαρτελ, τζιαι το "φορεί" - αν πεις "χωρεί" νομίζουν είσαι χώρκατος AAARRGH!

Anonymous said...

Άλλα άψογα
Τεπενχχχαμς (Debenhams)
Πασσμίχα (πασμίνα)
Φούχτα (χούφτα)

Πήεννε Θαϊλάνδη, εφτυνήσαν μετά τα τσουνάμια τζαι όσοι πήγαν είναι κατενθουσιασμένοι!!
Εμείς τζιαμέ εννα πάμε.

Sike said...

1. τζι εγώ έτσι άκουσα για τη Θαϋλάνδη, αλλά επίσης ότι είναι και ξημαριζόλ και εκπορνέυονται μικρά παιδιά κι εγώ αν δω έτσι πράμα εννα φιρτώ του κλαμάτου και να με πιάει κι ο δαίμονας

2. email me να σου στείλω τα τιψ :)

3. πασσμίχα!!!;;; ευτυχώς κόμα να το ακούσω

Anonymous said...

You got mail :-)

entelech1a said...

Εξαφανιστηκε το comment μου...
Αnywayzzz εν να το ξαναγραψω.
Σου προτεινω και εγω Θαυλανδη.Ειναι ο παραδεισος στην γη.Πανεμορφα.εγω πηγα πριν απο το τσουναμι και θελω πολυ να παω παλι.
Ειναι πολυ φθηνα και μονο τα εισητηρια θα σου φανουν λιγο ακριβα αλλα αξιζει τον κοπο!!!

Anef_Oriwn said...

@ Anonymous,

Όντως η Σικέ προσπαθεί να κάνει χιούμορ για να διασκεδάσει την οικονομική αποτυχία του γάμου της. Φαίνεται πως το περιεχόμενο των φακελακίων (από το γαμο) ΔΕΝ ήταν ικανοποιητικό τζιαι τούτο εν της επολλο-άρεσεν!!! Έγραψε μάλιστα και ειδικό post επί του θέματος! (Link: http://saikkopad.blogspot.com/2008/07/blog-post_07.html)

Όπως και να’ χει όμως το πράμα κάποιοι από τους καλεσμένους (ίσως αυτοί που εν ήταν καλεσμένοι στο χλαπάκιασμα) με τη απρόβλεπτη συνεισφορά τους να επιχορηγήσουν τελικά το Honey moon(ίν) σε Μαυρίκιο, Μαλβίδες ή και Σεϋχέλλες (ή ακόμα και Θαϋλάνδη – εκεί έχουν και live sex shows, λαλούν κάποιοι, εγιώ εν είδα!)

Anef_Oriwn
Κυριακή 13/7/2008 – 10:32 π.μ.

Sike said...

πολλοί δοκησίσοφοι επλακώσαν δαμέσα, ανοίξετε λλίο!

Και τα δικά σου συμπεράσματα της πρώτης παραγράφου θέλουν αλλο λλίο δούλεμα Άνεφ - εν εμελέτησες προσεχτικά τη διατριβή μου!

εντελέχεια, αν θέλεις να αποφύγεις την σεξοτουριστικοπαιδεραστία μες τες στράτες και τα live shows που αναφέρει ο Άνεφ, μπορείς; Οξά εν μες τα μάθκια σου;

entelech1a said...

Φυσικα τζαι μπορεις! εν σε αναγκαζει κανενας να παεις να δεις κατι που εν θελεις.Μιλω για τα shows.
Που την αλλη μπορεις να καμεις σαφαρι, βολτα με κανο και πολλα αλλα.
Γεια σου Ανευ!!!

Diasporos said...

Έλα Αμερικήν, εν φτηνά τωρά για σας.

Πηγαίννετε Φλώριδαν στα Keys.

Μαγικός τόπος.

Στα νησιά έξω που την Georgia.

Στο Seattle---San Francisco (wine country tour)

Εσιη πολλά

SKonte said...

stramplex den einai lexi? diladi oute to maikroway? (microwave)

Anef_Oriwn said...

@ Sik,

Για σε παρακαλώ, που θα με πεις δοκησίσοφο! Η Δοκησίσοφη είναι ΜΙΑ και ΜΟΝΑΔΙΚΗ!!! Ένα πράμα, όπως λεμε MAMMA MIA!

Φαίνεται πως τελικά έχω κάνει λάθος σε σχέση με την οικονομική πτυχή του γάμου, γι’ αυτό ήμαρτον!!! Μια χαρά θα τα πήγατε (οικονομικά) για να σκέφτεστε και ταξίδια στις Θαϋλάνδες. (Δεν περισσεύει και κάτι για καμιά πισινούλα εκεί στην Χώρα της Λευκωσίας, για να μη δυσπυρκάτε “… όποτε σφίγγουν οι πυράες στη Λευκωσία …” με αποτέλεσμα “… ο γάμος σου [να] περνά κρίση ...”;

Πάντως, ο Δύσπυρος, ο πατήρ, ο “…εκ παραθαλασσίου πόλεως …”, (όπως λαλείς) δεν είναι όνομα και πράμα, (όπως ο εις εκ των δύο υιών!). Καλού κακού να προσέχεις άμα πας κατά κει μεριά.

Όμως αν ο γάμος σου τα πήγε τελικά τόσο καλά (οικονομικά), όπως αφήνεις να νοηθεί, γιατί τόσο όξος και χολή για τους εναποθέσαντες στας τρυφεράς σου παλάμας φακελάκιον περιέχον ΜΟΝΟ 20 ευρά;
Όπως είπα και στο σχετικό με τα φακελάκι-α post (πόνημα) σου, κι εγώ αν ήμουν στη θέση κάποιων καλεσμένων (στο γάμο σου), και δεν είχα πρόσκληση για να παρακαθίσω και στο μετέπειτα χλιαπάκιασμα (που συνήθως είναι για τους λίγους, τους εκλεκτούς και τους διαλέχτους, διαχωρίζοντας έτσι τους καλεσμένους σε δύο κατηγορίες – εκείνους που τους καλέσατε για να σας προσφέρουν ΜΟΝΟ το φακελάκι με τα λεφτουδάκια τους και άντε να τους προσφέρετε - στους κουραμπιέδες - κι ένα κουραμπιέ ή παστίτσιην, ή ίσως και καμιά sangria κι αυτή βραστή, και τους άλλους που κάθονται υπομονετικά και περιμένουν στωικά να ξεκουμπιστούν οι πρώτοι για να ξεκινήσει το φαγοπότι), θα σου έβαζα στο φακελάκι, άντε και χατιρικώς, όχι 20 αλλά μόνο ... 10 ευρά και θα επιδίωκα μάλιστα να έστελνα το φακελάκι (επώνυμα πάντοτε) με κάποιο άλλο πρόσωπο (για να μη ταλαιπωρούμαι κιόλας)!!! (Τζιαι μην με λαλείς πίκρη ...).

Αναφορικά με τα Θαϋλανδεζικα “Σόδομα και Γόμορρα”, έστω κι αν δεν είναι “… μες τα μάθκια σου…” οπωσδήποτε ο ψάχνων ευρίσκει (αν και κάποτε έρχονται και σε βρίσκουν από μόνα τους - όπως θα σας διηγηθώ πιο κάτω).
Δεν ξέρω αν έχουν και οι Θαϋλανδέζοι διαφημιστικές live βιτρίνες όπως στο Άμστερνταμ, αλλά τουλάχιστον για τα live shows, χμμμ, δεν χάθηκε κι ο κόσμος να παρακολουθήσετε και κανένα. Εξ άλλου αποτελούν κι αυτά μια μορφή Τέχνης, όπως και οι επί στύλου χοροί που ευδοκιμούν πολύ στον τόπο μας, και που πρέπει το ανεπτυγμένο καλλιτεχνικό κριτήριο μας να τα εκτιμά (ως Τέχνη) δεόντως. (Τα παιδεραστικά δεν τα σχολιάζω γιατί μου προκαλούν αναγούλα).

Και ευκαιρίας δοθείσης να περιγράψω και μια προσωπική εμπειρία από κάπου αλλού (γι’ αυτό που αναφέρθηκα πιο πάνω). Πριν κάποια χρόνια ταξίδεψα οικογενειακώς (μετά συζύγου και τέκνων) στη Λευκορωσία για ολιγοήμερες διακοπές με αφορμή τον ποδοσφαιρικό αγώνα της ΟΜΟΜΟΙΑΡΑΣ (για το Κύπελλο UEFA), με μια ομάδα απ’ εμεί. Να αναφέρω εκείνο το ταξίδι αποτέλεσε και την πιο μαζική έξοδο (εκτός Κύπρου) κυπρίων φιλάθλων! (Τελικά δεν είναι τυχαίο που μας λαλούν, εμάς τους Ομονοιάτες, κινέζους). Οι κυπρέοι επάθαν σαν τους πελλούς με τες Λευκορωσίδες! Κι εκείνες το εκμεταλλεύτηκαν (ή αξιοποίησαν – δεν ξέρω ποια είναι η σωστή λέξη στην προκείμενη περίπτωση) δεόντως, προσφέροντας μάλιστα και ... room service! Το τερπνόν μετά του ωφελίμου θα είπαν! Μια μέρα, που λετε, κτύπησε το τηλέφωνο του δωματίου και μια κοπελιά ήταν στο τηλέφωνο (αυτά να τα προσέχεις Sik.). Και ως διαπίστωσα εκ των υστερών η όλη ιστορία αφορούσε την παροχή εξειδικευμένων υπηρεσιών.

Anef_Oriwn
Δευτέρα 14/7/2008 – 7:50 μ.μ.

Anonymous said...

pppeee toutos.. tzeinon me to moustakoudin eipes tous to oksa koma?

(guess who)

Diasporos said...

Μα που εχάθηκες Sike? Έφυες ήδη;

Sike said...

Here I aaaaaaaaaaaaaaaammmm
Will you send me an agent...
Here I aaaaaaaaammm....
In the land of the great pyra...

Diasporos said...

Eipa tzai yo oti efies yia ti karaivikin

Sike said...

speaking of which, συστήνεις την για αρχές Σεπτεμβρίου, και πού; Οξά εννά μας πάρει τζιαι να μας σηκώσει; Οι απόψεις περί καιρικών συνθηκών διίστανται τζιαι εβαρέθηκα.