»

Friday, May 16, 2008

Τα παληκάρια λυγάν και καλολυγάν

Τα μωρά, όχι μόνο ζωγραφιστά, αλλά και τρισδιάστατα θα παραστούν στο γαμήλιο δείπνο. Full 3D animation.

Παραδόξως όμως, μετά τη λήψη της ανωτέρω απόφασης νιώθω λιγότερο μισοπαίδα και αντελήφθην ότι είναι συγκεκριμένα σποράκια σε συνδυασμό με τες μανάες τους, που μου διαταράσσουν την ψυχική υγεία.

Είμαι πολλά περίεργη να δω τελικά με τούντον γάμο τι θα γίνει όπως το θέλω.

Αν τελικά καλέσουμε και τη θεία την Κατίνα, για την οποία ξεμαλλιαστήκαμε με τη γιαγιά μου, να ξέρετε ότι έχει πέσει και το τελευταίο απόρθητο φρούριο…


4 comments:

nic said...

Ρε, είπαμε, ο γάμος τελικά έννεν για να τον χαρούμεν εμείς αλλά οι γονιοί και το σόι... Οπότε να νιώθεις περήφανη, θα κάμεις την καλή σου πράξη για τα επόμενα Χ χρόνια (1 χρόνος για κάθε μωρό στο γάμο)

:)

Unknown said...

En epantreutika ws twra alla pisteukw oti jinin tin wra i teleutaia su enia enan ta mwra.. Ektos an eshei kanena paaaaaara polla ampalato pu me mian tou pra3i mporei na katastrepsei to deipno. Alla oi pithanotites na simvei touto en midamines. Opote as paei kai to paliampelo :)

entelech1a said...

Mα γιατι ενομιζα οτι ησουν αγορακι????
Συγνωμη...
Στην Κυπρο μανα μου εν παναυρκα που καμνουμε ουλλοι γιατι εφυτεψαν μας οτι ο γαμος εν λαχειο..τζαι φκαλουμε λιρες..Πολλα λλιοι που μας εχουν τα κοτσια να κανουν ενα γαμο σεμνο με λιγους καλεσμενους..
Ατε τωρα να πεις της μανας σου οτι εν θα καλεσει ουλλον το χωρκο αλλα τζαι το διπλα κοκ..

Unknown said...

ma kai ego nomiza pos eisoun agoraki, giati mas paraplanas??