»

Wednesday, April 30, 2008

Τα Σημεία των Σφαιρών: Παρατηρήσεις

  • O Αναστασιάδης πήγε στο σπίτι των συγγενών του Μάριου Τόκα να τους συλλυπηθεί, εν τυμπάνω και χορώ, με πορδαίς και oργάνοις.
  • Δυστυχώς (ή ευτυχώς; θα δείξει), ο Χριστοφιέσκου δεν με διεψεύδει μέχρι στιγμής στους πολιτικούς του χειρισμούς και αποδεικνύεται ύπουλος δικτάτορας, for better or worse - σταθερός στα σχέδιά του, αμετακίνητος και ανεπηρέαστος από οτιδήποτε και οποιονδήποτε.
  • Άρχισε με το να διορίσει underdogs για Υπουργούς, αντί τα φαβορί που πολλοί (και συγκυβερνώντες) ανέμεναν.
  • Συνεχίζουμε με τα μέλη των τεχνικών επιτροπών, όπου, ενώ είχε δηλώσει ότι δεν θα διορίσει πολιτικούς σ' αυτές, φιγουράρουν πλάσματα όπως Γιώργος Βασιλείου και Πραξούλλα!
  • Και ενώ είναι πολλοί αυτοί που αντίδρασαν σε κάποιους τέτοιους διορισμούς, κάποιες φυλλάδες και καναλλάδες προβάλλουν μόνο την αντίδραση του Αρχιεπισκόπου και τον επικρίνουν για δήθεν μη-χριστιανικά κηρύγματα γιορτάρες μέρες. Αρέσκει μου που ούλλοι έχουν άποψη περί χριστιανισμού τζιαι απαιτούν που τους άλλους ναν σωστοί.
  • Για να καταλάβω, καλός Αρχιεπίσκοπος εν τζείνος πον ακούεται η φωνή του τζιαι εν ασχολείται με τίποτε και δη το Κυπριακό;
  • Επίσης, αρέσκει μου που οι πλείστοι των εφημερίδων, άμαν εννά κατηγορήσουν κάποιον (εκτός που τον Αρχιεπίσκοπο) υπογράφουν με ψευδώνυμα, οι θαρραλέοι της γνώμης τους! Καλά, εν καταλάβουν ότι εν γελοίοι τζιαι ότι (σχεδόν) ουδέν κρυπτόν υπό τον κυπριακόν ήλιον;
  • Στο σημερινό Τύπο: Αλλοδαποί προσέγγισαν τον εργοδότη 31χρονου Ρουμάνου οικογενειάρχη και προσφέρθηκαν να εργαστούν με πολύ χαμηλότερη αμοιβή, με αποτέλεσμα ο εργοδότης να διώξει κακήν κακώς το Ρουμάνο και 2 άλλους συμπατριώτες του. Ο Ρουμάνος κατάκοπος, νηστικός και διψασμένος αφίχθη στην Ορμήδεια, όπου τον περιποιήθηκε ο Φιλόπτωχος Σύνδεσμος Ορμήδειας και φιλοξενήθηκε σε σπίτι ενός κατοίκου.
  • O Υπουργός Εσωτερικών έδωσε άδεια για κυνήγι κορακοειδών το μήνα Μάϊο. Άτε, πέρκι καθαρίσει ο τόπος που τες καρακάξες τζιαι τα αρπαχτικά, μεταφορικά πάντα μιλώντας.
Υποκλίνομαι

8 comments:

Anonymous said...

Έτσι μπράβο, είδες ίντα πόστς εν που πρέπει να βάλλεις; (άσχετο αν τζε τζίνο με τον γλαρο ήταν καλό, αλλά εβαρέθηκα να σχολιάσω).

Α τζε Χριστός Ανέστη btw.

Anonymous said...

sorry, γάρο εννοούσα

dokisisofi said...

τι γλάρος, τί γάρος
beaty is in the eye of the beholder!!
aaaats!

(a?a?a?)

dokisisofi said...

afoy to fysw to agglikon, ti na kamw..

Anonymous said...

πολλα ευστοχο το σκιτσο!!
τζαι γενικα πολλα καλο το αρθρο σου

Sike said...

Χριστός Ανέστη a todos (a?a?a?) :P

warren beaty is in the eye of the beholder

ρε e.g.k (kalo e), έκοψες μου τα φτερά μου τωρά, ήρτα να γράψω για τα νεύρα μου πον λυμένα λόγω των ...προεορτίων του γάμου αλλά εννά κρύψω.

"το άρθρο μου" χαχαχ! :]

Anonymous said...

@Δοκη
Και εσείς εδώ φίλτατη; Έννεν το ίδιο ο γάρος με τον γλάρο. Σκέφτου να σου σιέσει ένας γάρος, αντί ένας γλάρος ας πούμεν (plus τον γλάρον μπορείς να τον κάμεις τζε γλαρόσουπα).

@sike
Xmm, ενόμιζα ότι στο "Eye of the Beholder", επαίζαν, μεταξύ άλλων, οι Ewan McGregor και Ashley Judd. Εκτός τζε αν εννοείς το τραγούδι των Metallica που το προτελευταίο τους (για μένα) άξιο σχολιασμού άλμπουμ τους ... And Justice for all - ύστερα που το Metallica / Black Album, ό,τι εφκάλαν (Load, Reload, etc), εν για καβλιές.
Φτερά? Έντζε είσαι γλάρος, έννεν; :P
Γάμος ώστε; Η ώρα η καλή, καλό (αν και είμαι σφόδρα κατά του γάμου).

Sike said...

e) None of the above

i was referring to doki's typo :]

p.s. thanks...