»

Sunday, March 16, 2008

From the Guy

Από τον Ε/Κ Τύπο:

(Kατά την παραμονή του τις προάλλες στις Βρυξέλλες, ο Χριστόφιας είχε συνάντηση με τον ηγέτη της Σοσιαλιστικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Μάρτιν Σουλτς)
...ο κ. Σουλτς ανέφερε προς τον Δημήτρη Χριστόφια ότι η επιλογή στήριξης της υποψηφιότητάς του ήταν «συνειδητή», προκειμένου να φυσήξει αέρας αλλαγής στην Κύπρο και να δημιουργηθούν προϋποθέσεις για επίλυση του προβλήματος


Εφύσησεν πιλέ. Eν σας είπα εγώ ότι κάτι παίζει με τον αέρα προχτές;;;

Η ΕΝΩΣΗ Δημαρχείων του Τουρκικού Κόσμου άνοιξε γραφείο αντιπροσώπευσης στα κατεχόμενα. Το γραφείο βρίσκεται στο λεγόμενο Δημαρχείο της κατεχόμενης Λευκωσίας και εγκαινιάσθηκε χθες.

Εμάθαμεν τζιαι τι εγύρευκεν το ψευδοαυτοκίνητο μες τη χώρα. Πρέπει να ήρτεν για επαφές.

Από τον Τ/Κ Τύπο:

Η τουρκική πλευρά έχει διαμηνύσει προς την κυπριακή κυβέρνηση ότι είναι έτοιμη να συζητήσει το ενδεχόμενο να μη περιπολούν τουρκικά στρατεύματα επί της οδού Λήδρας και να μεταφερθούν οι θέσεις των δυνάμεων πέντε μέτρα πίσω.


ΣΣΙΥΨΕΤΕ ΟΥΛΛΟΙ ΤΩΡΑ!!! ΟΥΛΛΟΙ ΚΑΤΩ!!! ΒΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ – ΕΝ ΓΙΑ ΠΕΝΤΕ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΜΕ!! ΓΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΘΚΥΟ ΟΡΟΦΟΥΣ ΠΠΕΣΟΝΤΑΣ (εγώ έτσι υπολογίζω τες αποστάσεις)

Από άρθρο στον Τ/Κ Τύπο:

Ο Χριστόφιας μέχρι τις εκλογές παρουσιάζονταν ως «Απόστολος Ειρήνης» ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για «διαβολική» προσωπικότητα και ήδη, πριν ακόμη την ορκωμοσία του άρχισε να στέλνει μηνύματα αδιαλλαξίας. Τα λεγόμενα του στάζουν δηλητήριο.

Αχαχαχαχαχαχαχ άου τα πλευρά μου!!! Eeeeeviiiiiiiil! +++++++++

Παρουσιαζόμενος ως να επιθυμεί την διαγραφή του παρελθόντος, προβάλλει απαράδεκτες θέσεις όπως «στους Τ/κ θα παραχωρήσουμε δικαιώματα που έχουν οι Αρμένιοι και οι Μαρωνίτες. Θα λύσω το κυπριακό με βάση τις αποφάσεις του Εθνικού Συμβουλίου». Με ποιο δικαίωμα ο Χριστόφιας μας βάζει στο ίδιο καλάθι με τις μειονότητες;

Μάνα μουυυ!!! Εν καταφτίσιμος τούτος!!! Αχαχαχαχαχαχ, μέγας τοξικομανής!! Αν σας βάλει, γιούδιν μου, ο Χριστόφκιας στο ίδιο καλάθι με τες μειονότητες, να κάτσω να μου shέσει η Κίνα ούλλη. Μάλλον, η Κούβα πον τζιαι πιο μιτσιά (εν τζιαι ξέρεις με τούτους καμιά φορά, την άλλη φορά επερίπαιζα τη Χαραυγή τζιαι τωρά εν κυβερνητική γκαζέττα) :Z

---------------------------------
Your cruuuuel deviiiice
Your blooood, like iiice
One looook could kiiill
My paiiin, your thriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiill
I want to love you
but I better not touch (dont touch)
I want to hold you
but my senses tell me to stop
I want to kiss you
but I want it too much (too much)
I want to taste you
but your lips are venomous poisooooon
You're poison
running through my veins
You're poisoooooon
I don't wanna break these chains...
-------------------------------

3 comments:

nic said...

λαλώ τζι εγώ γιατί εν μου μεινίσκει χτένισμα για χτένισμα έshει που τα προχτές που επήα κομμωτήριο

Anonymous said...

@sike
Well done dear, keep it up like this - protimo ta politikou tipou keimena kai sholia sou, apo opoia alla posts

Sike said...

thx dear eimasten :)
το blog είναι ο χώρος εκτόνωσής μου για πάσης φύσης θέματα ;P