»

Saturday, February 23, 2008

H ανατολή της δύσης μας - αλλιώς Merhaba

Στα ΜΜΕ, στα βλογ, στις παρεΐστικες συζητήσεις, στις μεταξύ μας συνάξεις και συναξάρια, όλοι σνομπάρουν και χλευάζουν δήθεν τους πολιτικούς μας για την κατάντια τους, το χαμαιλεωντισμό, τα αλόγιστα αλισβερίσια, τις υστερικές προσπάθειες για πόλωση και έξαρση του αντικομμουνιστικού/αντιφασιστικού αισθήματος αντίστοιχα ενόψει του δεύτερου γύρου – πανοράματος Ταϋλάνδης 8 ημέρες.

Τι φλερτ διαδραματιζόταν τη μια μέρα, τι μένεα πνέονταν την επομένη – τι φτύσιμο τη μια, τι γλείψιμο την άλλη. Οι μεν φωνάζουν ότι αν εκλεγούν οι δε, ως άθεοι και φιλότουρκοι θα καταργήσουν τα θρησκευτικά στα σχολεία και θα χαθεί η Ελληνικότητα του πολιτισμού μας.
Θυμήθηκαν οι Α(υ)νανιστές αρχιμασόνοι τα ελληνοχριστιανικά ιδεώδη!
*pull tits*

Χθες διαπόμπευαν και κατήγγελλαν την Κυπριακή Δημοκρατία διεθνώς, εξύβριζαν δημοσίως και ευθέως τον Πρόεδρο και την Κυβέρνηση, σήμερα τους «ενώνουν πολλά». Χθες τα 'παίρναν όλα κι έφευγαν απ’ τη συγκυβέρνηση, σήμερα είναι ξανά αγαπημένες εταίρες. Χθες ήταν έτοιμοι να συμπράξουν με τους «κομμουνιστές» (αν δεν περνούσε ο υποψόφιός τους), σήμερα κινδυνεύει ο τόπος στα χέρια τους. Εν μία νυκτί θυμήθηκαν τα Θεία και Εθνικά!

«Ποτέ ψήφος σε κομμουνιστή» διακυρήττουν οι μεν, σαμπώς και
  1. επί διακυβέρνησης των καπιτάλων προκόψαμε πολύ τόσα χρόνια και κινδυνεύουμε να μας πιάσουν τη μισή πατρίδα οι Τούρκοι αν κυβερνήσουν και λίγο αριστεροί
  2. ο κομμουνισμός υπάρχει ή/και μπορεί να εφαρμοστεί!
Απαράδεκτη την ανάμειξη του Αρχιεπισκόπου στα πολιτικά και τη στήριξή του στον δεξιό υποψόφιο, χαρακτηρίζουν οι δε, σαμπώς και
  1. αυτοί δεν αναμειγνύονταν (ούτε κόπτονταν, ούτε εργάζονταν λυσσαλέα) στις Αρχιεπισκοπικές εκλογές υπέρ ενός υποψοφίου, άθεοι και άθρησκοι όντες
  2. αν ήταν αυτούς που αποφάσιζε να στηρίξει θα είχαν παράπονο.

Είναι για να γυρνά το στομάχι σου απ’ την ανάποδη και να το κρεμάς στον ήλιο να στεγνώσει.

τζιαι ποια εν τζιείνη η άξια ποννά το σιδερώσει;;;

Αλλά… τι σχέση έχει; Και πως καθόμαστε και κουνάμε τα κεφάλια μας αποδοκιμαστικά, πάρακατω!

Το παιχνίδι ερρίφθη και ο κύβος εχάθη την περασμένη Κυριακή. Οι εναπομείνασες επιλογές είναι δυο και θέλει πολλή σκέψη, σύνεση και σωφροσύνη:
Γίνεσαι Τούρκος διάκο μου, την πίστη σου ν' αλλάξεις ΑΥΡΙΟ
ή
Γίνεσαι Τούρκος διάκο μου, την πίστη σου ν' αλλάξεις ΜΕΘΑΥΡΙΟ;
Βασικά, πότε μπορείς;

Παρασκευή μπορείς;
Όοοχι, όοχι
Το Σάββατο μπορείς;
Όοοχι, όοχι,
Την Κυριακή μπορείς;
Μπορώ, μπορώ, μπορώ!
Ναι, αλλά δεν μπορώ εγώ ωωω ωωω!
Δεν μπορεί, δεν μπορείιιιι
Κάπως θα εκτουρκιστούμεεε
Δεν μπορεί, δεν μπορείιιι
Iyi akshamlar θα πούμεεε!
Καλό ψόφο.

2 comments:

Anonymous said...

SOSTOS. SIMFONO PLIROS KAI APOLITA. Ta idia peripou lalo tous tze go sto blog t firfiri (apo opou vrika tin selida tou dikou sou blog)

Sike said...

oυάου, φως στο βάθος του τούνελ - νόμιζα όλοι οι κύπριοι βλογγερς ήταν... άσε. Χάρηκα :)