»

Monday, February 25, 2008

Αρκέψαμεν...

(από την ομιλία του νεοεκλεγέντος Προέδρου κατά την ανακήρυξή του στο Στάδιο "Ελευθερία")

"Ευχαριστώ θερμά τον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας [σ.σ. Κωστίκα Παυλάκο;, Κάρολο ντε Γκωλ; Γιωρίκα Γεωργίου;;], τον Έλληνα Πρωθυπουργό [σ.σ. Κωστάκη Κωνσταντίνου; Τόνυ Μπλαιρ; Κοντογιώργη Ράις;] και αρκετά μέλη της Κυβέρνησής του και όλα τα πολιτικά κόμματα της Ελλάδας για τις ευχές που ήδη λάβαμε και τη συμπαράσταση στο έργο μας".

"[...] θέλω να ευχαριστήσω τον Τουρκοκύπριο ηγέτη κ. Μεχμέτ Αλί Ταλάτ που μου τηλεφώνησε και με συγχάρηκε. Προσβλέπουμε σε μια ουσιαστική συνεργασία προς όφελος και των δυο κοινοτήτων. Πρώτα απ' όλα για δίκαιη, βιώσιμη και λειτουργική λύση του προβλήματός μας. Θέλω να ευχαριστήσω τον Πρόεδρο του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος κ. Φερντί Σογιέρ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Ιζέτ Ιζτζιάν και άλλους ηγέτες τουρκοκυπριακών προοδευτικών δυνάμεων που πήραν τηλέφωνο και με έχουν συγχαρεί. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά ηγέτες τουρκοκυπριακών συνδικαλιστικών οργανώσεων που με επισκέφθηκαν στο επιτελείο απόψε και με συγχάρηκαν".

Οι συγκρίσεις δικές σας.

Εγώ μια απορία έχω μόνο - τρόπος του λέγειν: η ΛΑΟθάλασσα από κάτω γιατί διατελούσε εις έξαλλον κατάστασιν και ζητωκραύγαζε αλλοφρόνως στο άκουσμα του κάθε ΤΟΥΡΚΟΜΑΧΑΛΛΕΠΑΡΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ;;;

0 comments: