»

Friday, February 8, 2008

From today's Guy

Ο Κυπριακός Τύπος σήμερα, εις απόδειξιν του (άλλου που πιστεύω ακράδαντα) ότι ο Πολίτης και η Αλήθεια αποτελούν τις πλέον αχρείες και ξημαρισμένες εφημερίδες του τόπου:

Ο Φιλελεύθερος
Φλερτ για το β΄ γύρο - Αναστασιάδης και Χριστόφιας κτίζουν γέφυρες συνεργασίας (σελ. 1, 4). Κλείνουν το μάτι για το δεύτερο γύρο - Ανοίγματα Αναστασιάδη προς ΑΚΕΛ και Χριστόφια προς ΔΗΣΥ (σελ. 4).

Σημερινή
Προς ιστορικό συμβιβασμό ΑΚΕΛ – ΔΗΣΥ. Χριστόφιας, Αναστασιάδης αντάλλαξαν προσκλήσεις (σελ. 1, 5). Δειλά βήματα συνεργασίας - Νύξεις από Αναστασιάδη – Χριστόφια για ιστορικό γεγονός (σελ. 5). Χρίστος Πουργουρίδης - Με Χριστόφια, αν δεν περάσει ο Κασουλίδης (σελ. 5).

Μάχη
«Χαμαιλεοντίζει» ο Δημήτρης Χριστόφιας. Μεθοδικά και επιστάμενα επιχειρήσει διεμβολισμό των συναγερμικών επικαλούμενος ακόμη και τους αγωνιστές της ΕΟΚΑ!!! (σελ. 1, 13).

Πολίτης
Ευρωφοβικό σύνδρομο Τάσσου μέσω Λιλλήκα. Ενόχλησε η παρουσία των 57 ευρωβουλευτών στο πλευρό του Κασουλίδη. Αποστάσεις από το «συντονιστή» τήρησε ο πρόεδρος του ΔΗΚΟ Μάριος Καρογιάν (σελ. 1, 5). 57 ευρωβουλευτές στο πλευρό του Ιωάννη Κασουλίδη. Με ισχυρό πάγκο… (σελ. 4).

...άλλως, "σφυρίζω αδιάφορα"

Αλήθεια
Σπουδαίος Κύπριος, σπουδαίος Ευρωπαίος. Το μήνυμα ότι η Κύπρος έχει μέλλον με τον Κασουλίδη έστειλαν οι 60 ευρωβουλευτές. Αναστασιάδης: Ο Κασουλίδης είναι ήδη στο δεύτερο γύρο (σελ. 1, 4-5).

...άλλως, "ΟΛΕ! ΟΛΕ!! ΟΛΕ!!!"

άλλως, "στον κόσμο μου"

Χαραυγή
Η Λάρνακα ψήφισε. Νίκη Χριστόφια - νίκη λαού (σελ. 1, 6, 7) -LOL

ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!!

(για σκοπούς εγκυρότητας την περιέλαβα αυτή τη φυλλάδα)

1 comments:

Sike said...

Πώς σου φαίνεστε η Χαραυγή, έγινε μου τζαι γκαζέττα της Δημοκρατίας!