»

Friday, November 2, 2007

Αρρώστησα (2)

Ούτε να ιshιώσουμε τον κόσμο εν μας αφήνουν πιον.


Παράλειψη στο πρώτο μέρος που τελικά πήρε διαστάσεις:
Προχτές, στα Ιατρεία Στροβόλου, ενώ περίμενα να δω τη γιατρό, μια άλλη γιατρός ανοίγει την πόρτα της και βγάζει έξω κάτι φακέλους ασθενών (with ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΟ all over them), τους οποίους και εναποθέτει σε ένα τραπεζάκι στο χώρο αναμονής. Ξαναμπαίνει μέσα και κλειδώνει την πόρτα.
Περνάν τα λεπτά και ουδείς εμφανίζεται να τους πάρει.
Μετά από 30-40 λεπτά, και αφού με ξεπέταξε η Γ*****, αποφασίζω να τους πιάσω και να τους παραδώσω στην υπεύθυνη, πράγμα που έπραξα.
Ήθελα, σε περίπτωση που δεν ήταν εμφανές, να καταδείξω μια πιθανή αιτία που ήταν χασιμιός και ο δικός μου φάκελος το πρωί. "Τι γυρεύκουν οι φακέλοι του κόσμου πας το τραπεζάκι;; Αν τους έπιανε κανένας άλλος πιο επιτήδειος που μένα;;" κτλ κτλ.
Δυο μέρες μετά, μαθαίνω ότι η γιατρός που ξαπόλυσε τους φακέλους και ειδοποιήθηκε από την υπεύθυνη, ...κινείται εναντίον μου.
Ξανά.
Δυο μέρες μετά, μαθαίνω ότι η γιατρός που ξαπόλυσε τους φακέλους και ειδοποιήθηκε από την υπεύθυνη, ...ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΟΥ;!;
Εν η ποθκιαντραποσύνη και το σύμπαν τα άπειρα, κατά τον Άινσταιν;

3 comments:

nic said...

Τι εννοείς κινείται εναντίον σου;
Να φέρω την κλίκα μου;

Sike said...

"To θέμα θεωρείται λήξαν"

(μετά από μαραθώνιες τηλεφΟνικές διαπραγματεύσεις, με τη γιατρό να προσπαθεί να με ψαρώσει και εμένα να θέλω να διακτινιστώ που το ακουστικό, χωρίς να γίνω κεϊμάς, τζαι να της ανοίξω την τζεφαλήν της)

thx for the offer b :)

Anonymous said...

gia eksiga mas ti ennoeis enation sou?
diladi ti theli na kami? nampou eipate pou to tilefono?